UNICEF sprijină recunoașterea „familiilor” de același sex

Continuă, fără perdea și rușine, cavalcada ideologică a entităților politice care pretind că reprezintă cetățenii lumii. Ultima victimă este… UNICEF.

De la Google până la Chevron (îi știți, „băieții buni” care voiau să ne ajute să obținem „independența energetică” prin jaf energ(et)ic, contra redevență de mizerie și poluare) și de la J.P. Morgan la Burger King, marile business-uri ale lumii se înfrățesc întru strâmbarea legilor firii. Evident că nici „organismele internaționale” a căror principală sarcină e să consume bani degeaba, în timp ce se uită neputincioase la problemele reale ale lumii, nu au cum să rămână în afara jocului, când vine vorba de „mălai” și deconturi la hotel.

După ce instituțiile unei Europe decrepite s-au predat complet, cercul se închide și la ONU. Nu era de ajuns că agenția ONU pentru femei, CEDAW, este una din cele mai nerușinate trompete ale industriei avortului și anticoncepționalelor, sau că membrii Comitetului pentru drepturi economice și sociale trag de urechi țările (printre care și România, recent, fapt asupra căruia vom reveni) care refuză să adopte linia „bolșevicilor sexului”. Mai nou, ciuma ideologică a dat și în UNICEF. Ultimul document de poziție al Fondului Națiunilor Unite pentru Copii, intitulat ELIMINATING DISCRIMINATION AGAINST CHILDREN AND PARENTS BASED ON SEXUAL ORIENTATION AND/OR GENDER IDENTITY, avocațiază fără înconjur „familiile” cu „părinți” de același sex, sub motivul că luptă împotriva… discriminării copiilor. Și nu oricare discriminare, ci cea pe criteriile „orientare sexuală și identitate de gen”!

Ca de obicei se invocă, fără nicio bază, Convenția ONU privind Drepturile Copilului și Declarația Universală a Drepturilor Omului, deși în acestea nu se pomenește absolut nimic de vreo „orientare sexuală sau identitate de gen”, iar familia este întemeiată pe căsătoria adevărată, bărbat-femeie, și nu pe mutanții inventați recent. Însă lobby-ul antifamilie este cunoscut ca fiind extrem de priceput în distorsionarea dreptului internațional.

Mai mult, UNICEF zice că „supports the enactment of laws which provide LGBT couples and their children with the legal recognition of their family ties”, sau, mai pe românește, indirect, susține aborgarea legislației familiei în favoarea „lărgirii” acesteia prin  includerea „cuplurilor de același sex și a copiilor lor”.

Nu uitați, oamenii aceștia sunt funcționari publici internaționali care trăiesc – și sapă groapa civilizației – din bani publici. (va urma)


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.