Este oficial: peste 1 miliard de avorturi în lume din 1920

4260

Într-un interviu acordat LifeSiteNews, Thomas Jacobson explică beneficiile oferite de noul serviciu de informaţii al organizaţiei internaţionale Global Life Campaign pentru persoanele care caută statistici cu privire la avort fiabile, foarte detaliate, la nivel naţional, regional şi internaţional, precum şi alte informaţii pe această temă.

Datele statistice oferite acoperă peste 120 de naţiuni şi teritorii, au fost compilate pe parcursul a 30 de ani de către un expert de marcă la nivel internaţional şi sunt considerate excepţional de detaliate şi cuprinzătoare. Sunt oferite, de asemenea, numeroase grafice şi tabele care prezintă o imagine generală utilă a statisticilor pe regiuni şi categorii specifice.

Sarcini avortate RomaniaPrincipalul scop al informaţiilor oferite de Global Life Campaign pe site-ul său este, conform lui Jacobson, directorul executiv al organizaţiei:

„de a promova standardul sanctităţii vieţii în toate naţiunile, de a-i comemora pe cei nenăscuţi şi de a servi naţiunilor pro-viaţă, 61 la număr, care încă interzic avortul.”

Organizaţia are ca scop să ofere asistenţă ţărilor pro-viaţă în menţinerea legilor juste ale acestora.

Statisticile mai relevă că există 97 de ţări care permit avortul la cerere sau au legalizat substanţele şi dispozitivele avortive, 37 de ţări cu legislaţii moderat favorabile avortului, care îl permit în anumite condiţii limitate, iar dintre cele 61 de ţări care interzic avortul, singura excepţie care poate exista este cea care are în vedere salvarea vieţii mamei.

Statistici avort2

Jacobson a declarat că a analizat foarte atent toate cifrele raportărilor efective ale avorturilor la nivel internaţional, din 1920 până în prezent, constatând că totalul a depăşit 1 miliard de copii ucişi prin avort. Aceasta, subliniază el, „face avortul cel mai mare genocid din istorie”.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Romania avortJacobson anunţă că, pe site, există un grafic mondial care acoperă 78 de naţiuni incluse în calculul celor peste 1 miliard de avorturi, grafice de ţară pentru 32 de ţări, cu numerele specifice ale avorturilor pe ani, şi 40-45 de ţări pentru care Global Life Campaign deţine cifre fiabile pentru majoritatea anilor.

„Următorul proiect este unul pilot, desfăşurat de o echipă de experţi cu titlu doctoral, pentru evaluarea acestor ţări şi a lacunelor acestora şi identificarea celor mai bune modalităţi de a suplini lacunele respective.”

Site-ul mai afişează situaţia legislaţiilor privind avortul în 181 de ţări, precum şi o secţiune privind sanctitatea vieţii, cu mai multe bloguri ce acoperă subiecte precum: care este fundamentul sanctităţii vieţii, care sunt rolurile şi obiectivele guvernelor şi multe altele.

Jacobson a relatat pentru LifeSite că proiectul a fost demarat în perioada când acesta lucra pentru organizaţia Focus on the Family, în calitate de reprezentant pe lângă ONU. Acolo, declară acesta:

„Am devenit conştient de presiunea intensă care este aplicată acestor naţiuni pentru ca acestea să îşi modifice legislaţiile şi să facă aceleaşi greşeli stupide pe care le-am făcut noi, determinând cultura acestora să plonjeze către distrugere.”


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.