ACȚIUNE: Petiție contra Raportului pro-avort „Tarabella” (Parlamentul European)

2001

UPDATE 20 ianuarie 18.00: Raportul a trecut cu vot favorabil de Comisie și urmează să fieînscris pe ordinea de zi a plenului PE. Nu uitați să semnați petiția, care la această oră are deja peste 50.000 de semnatari!

Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Familii Catolice (FAFCE) ne invită să semnăm petiţia intitulată „STOP TARABELLA care relansează Estrela!” – împotriva unui nou document radical pro-avort care se va discuta marți 20 ianuarie, la Parlamentul European – Raportul Tarabella (detalii în limba română aici).

Raportul va fi dezbătut mai întâi mâine, la Comisia pentru Drepturile Femeii și Egalitate de Șanse (FEMM). Dezbaterea va fi transmisă în direct aici, de la ora 10.00.

Scopul petiției, care este parte a unei acțiuni cetățenești complexe de tipul celor care au dus la respingerea anul trecut a rapoartelor Estrela și Zuber, este să apere principiul subsidiarităţii (conform căruia legislația privind avortul NU este de competența UE, ci a statelor membre) şi să împiedice noii membri ai Parlamentului European să adopte acest nou raport de susţinere a „dreptului la avort”.

Amintiți-vă, sute de mii de cetăţeni s-au opus documentelor Estrela și Zuber în 2013/2014, ceea ce a fost o victorie importantă a demnităţii umane și a solidarității cetățenești. Datorită mobilizării europenilor, Parlamentul a respins o tentativă majoră de a promova un așa-zis „drept la avort” la nivel european.

Semnaţi aici petiţia “STOP TARABELLA care relansează Estrela!”


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here