Scoția: Statul deasupra părinților?

1539

Pentru apologeții fără limite ai valorilor occidentale (indiferent ce-ar mai însemna ele în aceste vremuri ale confuziei și imposturii generalizate), vine o veste cel puțin îngrijorătoare.

Turtle Bay and Beyond relatează că în Scoția statul se comportă ca un adevărat Părinte: fiecărui copil i se va desemna, la naștere, un funcționar oficial care pe toată perioada până la 18 ani va putea interveni fără consimțământul părinților și va putea comunica privind copilul cu numeroase instituții publice. Funcționarul, intitulat în proiectul de lege “Named person” va avea așadar o autoritate superioară celei conferinte de lege părinților.

Printre subiectele pe care funcționarul le poate discuta cu copilul se numără – se putea altfel? – cele care țin de sexualitate…

Așadar, statul paternalist consideră că părinții nu mai sunt de încredere și că el (statul) știe mai bine ce îi trebuie și ce nu unui copil. Mai multe informații aduce Christian Institute.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

  1. Pai ar trebui sa iesim la demonstratie pt scotieni! Cum poate statul sa se asigure ca cineva strain reprezinta mai bine copilul decat parintii lui? Ce motivatie poate avea acea persoana ? Salariul? Dupa 3 ani gaseste un job mai bun si altul vine sa indrume copilul?! Cati parinti actioneaza impotriva intereselor copiiilor lor ca sa justifice asta? Sau e doar un test facut de system? Ce mecanism de verificare pt acea persoana exista? …Si practic parintii platesc statul ca sa le gaseasca pe cineva sa se ocupe de copil?Legi strâmbe ca sa strâmbe gândirea oamenilor!…..Si daca lu’ nanny ii place de pusti, atunci va avea mijloacele sa il ia de lânga parinți…si apoi se va ocupa personal….Probabil barbatii vor lua baieti si femeile vor lua fetite…ca altfel nu ar fi interesant…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here