VIDEO Un videoclip viral schimbă părerea oamenilor despre avort

6397

Cum descriu avortiștii copilul nenăscut și procedurile violente ale avortului asupra acestuia? Un videoclip care expune ceea ce admit medicii avortiști în fața femeilor a devenit viral.

Investigațiile video sub acoperire ale Live Action, din seria intitulată „What is Human?” (Ce este uman?), vizează industria avortului în sarcina avansată, dezvăluind admisiuni oripilante ale avortiștilor cu privire la umanitatea copilului în pântec.

Videoclipul a obținut milioane de vizualizări pe Facebook și YouTube combinat și a fost partajat de zeci de mii de ori.

What is Human?” detaliază modul în care avortiștii sunt dispuși să măcelărească brutal copii care ar fi capabili să supraviețuiască în mediul extrauterin și expune natura violentă și inumană a procedurilor de avort în fază avansată a sarcinii, care sunt efectuate zilnic în clinicile de avorturi americane.

Lansat ca parte a investigației „Inhuman” (Inuman), „What is Human?” a modificat dezbaterea referitoare la avort și a incitat reacții puternice din partea spectatorilor. Unii dintre spectatorii care au partajat videoclipul au declarat că sunt acum mai pro-viață decât oricând, alții afirmând chiar că s-au răzgândit cu privire la avort.

pareri avort„Asta schimbă complet modul în care percep avorturile… Vă rog, nu mai faceți asta”

pareri avort2

„Uau! Eram indecisă și credeam că [avortul] ar trebui să fie alegerea femeii, dar ACUM sunt complet PRO-VIAȚĂ!!! M-am răzgândit.”

pareri avort3

„Este CEL MAI SFÂȘIETOR lucru pe care l-am văzut vreodată pe Facebook. TOATĂ LUMEA AR TREBUI SĂ PARTAJEZE ASTA!!!!! Plâng cu lacrimi de crocodil când mă uit. Acum merg să îmi îmbrățișez copiii.”

pareri avort4

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

„Asta tocmai mi-a schimbat părerea cu privire la avort.”

pareri avort5

„Sugerez oricărei persoane care susține avortul pe criteriul că „acela nu e un copil” să se uite la asta. Și apoi să-mi spună verde în față că nu este crimă. Mi-a fost greu să urmăresc videoclipul, dar este cel mai bun pe care l-am văzut în a expune ce nedreptate este avortul!”

Videoclipul, realizat sub acoperire, expune aceiași medici avortiști care apar în documentarul PBS „After Tiller” (După Tiller, referire la medicul avortist asasinat George Tiller), care glorifică și caută să „umanizeze”, conform materialelor de marketing ale producției, medicii care efectuează avorturi în faze avansate ale sarcinii.

Camerele de filmat ale Live Action au surprins afirmațiile tulburătoare ale lui Leroy Carthart, un medic avortist care a comparat copilul nenăscut cu „carnea dintr-o oală minune”. O pacientă a lui Carthart, Jennifer Morbelli, în vârstă de 29 de ani, a murit de mâna lui, în urma unei proceduri de avort are a mers prost.

Filmările o arată și pe medicul avortist Laura Mercer oferindu-i investigatoarei, care pretinde a fi o femeie care dorește un avort în sarcină avansată, informații false cu privire la gradul de dezvoltare a fătului.

minciuni

Investigatoarea: La momentul ăsta (23 de săptămâni), are, să zicem, toate organele și toate chestiile astea? Adică, e complet dezvoltat?

Mercer: Nu e complet dezvoltat. Mm, nici măcar nu arată – nici măcar nu arată ca un copil, încă.

Investigatoarea: Nu?

Mercer: Tehnic, are toate organele. Are componente, așa cum toți avem componente, dar nu e „gata”.

Mercer detaliază procedura oripilantă a industriei avortiste, care presupune provocarea „expirării” (a se citi, uciderii) copilului prin injectarea de digoxină – care acționează ca o otravă în doza administrată – în inima fătului sau în lichidul amniotic, urmată de inducerea nașterii copilului mort. Mercer explică, de asemenea, procedura avortului prin dilatare și evacuare, în care copilul nenăscut este rupt în bucăți.

procedura d&e

Mercer: Folosim o combinație între aspirație și apoi instrumente reale pentru a intra efectiv, a apuca și a trage bucăți afară.

O avortistă din New York, inclusă într-un alt videoclip din seria investigativă, a mărturisit că, pentru a evita o eventuală supraviețuire a copilului născut indus după injecția cu digoxină, la clinica respectivă fătul este introdus imediat într-un recipient cu „o soluție” și apoi trimis la un laborator, mama fiind anesteziată și inconștientă pe masa ginecologică.

Alți medici avortiști, incluși în alte materiale decât cel de mai jos, au recunoscut că nu fac nimic pentru a ajuta un copil care, totuși, se naște viu, să supraviețuiască:

Investigatoarea: Dar poate să trăiască?

Medicul: Șansele sunt mici … Depinde cât de mult încerci … Noi nu … nu-l intubăm, de exemplu.

Investigatoarea: Pentru că nu vreau să trebuiască să-l iau acasă și să am grijă de el sau…

Medicul: Nu se va întâmpla asta.

Aceasta, în condițiile în care legea americană impune luarea tuturor măsurilor pentru salvarea copiilor născuți vii.

Într-o altă secvență a investigației, o angajată a unei clinici de avorturi descrie posibilitatea efectuării dilatării și extracției fără injectarea de digoxină, dacă mama nu dorește. Ea specifică faptul că acest lucru nu este recomandabil, dar pentru faptul că fătul se zbate în timpul procedurii, și ca ultim considerent pentru reducerea durerii acestuia.

Investigațiile Live Action, din această serie și din serii trecute, au documentat abuzuri severe ale industriei avortiste, inclusiv mușamalizarea masivă a abuzurilor sexuale, ajutarea traficanților de copii pentru sex, lipsa de manajamente a avortiștilor de a efectua infanticide și avorturi bazate pe sexul și rasa copilului, precum și oferirea de informații medicale false și manipulare.

Videoclip LiveActionNews; comentariu preluat și adaptat de pe LifeSiteNews


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

  1. Așa ie avortu ie o crima.Am făcut un avort , o mare suferinta mia adus, atât de rău mia părut ca mi-am omorât copilu și lam rugat mereu pe Dumnezeu sa-mi dea și mie în vis copilul pe care lam avortat sal țin și eu în brate.Am adormit în gând cu sf cruce și am visat ca eram gravida în câteva luni și am nascut, lam luat în brațe și mă uitam la el și nu înțelegeam de ce lam născut asa, avea gatu taiat iar capul se ținea umpic îl țineam eu cu mana, de la brâu în jos era tăiat și mana stânga lafel, era curat, nu era nici ferici dar nici suparat si se uita fix in ochii mei fara sa clipeasca.Când mam trezit mi-am dat seama ca Dumnezeu mia împlinit dorinta, el era copilu avortat, înainte sa mă rog la Dumnezeu sa- mi dea copilașu mam mărturisit și am ținut canon.Acum am un băiețel iar dacă mă uit in ochii lui văd acel copil care ie frățiorul lui.eu nu am un copil am defapt doi, îmi ie atât de greu când sunt întrebată cati copii am, sa spun unu când de fapt am doi, sa nu faceți greșeala asta indiferent de situatie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here