„Valorile occidentale” au ajuns în Rusia: Campanie de promovare a homosexualității, finanțată 100% din Vest

Un cititor din Rusia ne-a atras atenția asupra unei campanii de promovare a „drepturilor homosexualilor” intitulată PULSAR, finanțată 100% de donatori occidentali, campanie care promovează explicit sexul anal, activitatea sexuală preferată de bărbații homosexuali.

Având în vedere riscul foarte serios de îmbolnăvire asociat acestei apucături perverse (inclusiv, dar nu limitat la, infectarea cu HIV – vezi cartea „Fața nevăzută a homosexualității”), e indiscutabil că orice încercare de educare a „practicanților” cu privire la reducerea acestor riscuri este o activitate salutară o oricărui organism guvernamental sau ONG din domeniul sănătății. Însă există o diferență clară între informare și promovare.

Informarea onestă cu privire la sexul anal ar trebui în primul rând să recomande cititorului să NU se angajeze NICIODATĂ în astfel de practici, sau, dacă s-a angajat, să renunțe. De ce? Motive sunt destule: e imoral, e dezgustător și e foarte periculos pentru sănătate. Nu credem că există un singur medic sănătos la minte care să spună că anusul este altceva decât organul excretor al organismului!

x83i-w_OvfMÎnsă campania PULSAR face exact pe dos: o broșură intitulată *опа! Все, что Вы хотели знать о попе, но стеснялись спросить (Tot ce voiai să întrebi despre sexul anal dar ți-a fost rușine să întrebi) are intenția evidentă de a face prozeliți în rândurile non-homosexualilor. În loc să avertizeze asupra sexului anal, îl glorifică, vorbind despre „plăcerile anale” care îl așteaptă pe cititorul excitat deja, de această perspectivă. Limbajul, desigur, este grosier iar imaginile, explicite.

Încă și mai remarcabil decât conținutul acestei broșuri de sinistră propagandă pentru auto-distrugere este lista finanțatorilor săi. Conform website-ului PULSAR, bănuții pentru campania de reclamă la sexul anal sunt furnizați de fundația germană “Brot für die Welt” („Pâine pentru lume” – oare câți dintre donatori sunt convinși că donațiile lor hrănesc săracii?!); nelipsita „Societate Deschisă” (Open Society) a lui George Soros (nicio surpriză, având în vedere că promovarea homosexualității și avortului un sunt punct important pe agenda OS din toată lumea), Ambasada Olandei în Rusia, Departamentul pentru Dezvoltare Internațională al Marii Britanii și Fundația pentru Cercetarea SIDA/amfAR.

pulsar-donorsCu alte cuvinte, proiectul PULSAR este nu doar o încercare ireponsabilă de a promova comportamente sexuale inerent distructive, dar subminează și pune la îndoială toată munca pozitivă desfășurată în Rusia de ONG-urile internaționale. Reamintim că guvernul rus obligă, de câțiva ani încoace, toate organizațiile care primesc fonduri din afara țării să se identifice drept „agenți străini” și să se supună unor controale periodice. Având în vedere cazul „PULSAR”, i se poate reproșa ceva?!

Și, mai ales, este greu de înțeles de ce populația Rusiei este într-o măsură tot mai mare ostilă Occidentului, câtă vreme ea percepe homosexualitatea drept o valoare centrală în existența acestuia?


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here