Feminism vs. Adevăr

1983

Feminismul a fost la originile sale o mișcare pozitivă, cu rezultate incontestabile în obținerea egalității în drepturi cu bărbații – egalitate care constituie unul din fundamentele vieții democratice. Însă în ultimii 40 de ani, feminismul a fost confiscat de grupări ideologice de stânga foarte agresive. Acestea promovează concepte complet străine de fondatoarele mișcării, precum avortul și de-feminarea prin „teoria gender”, cea care afirmă că între femei și bărbați nu există nicio diferență sau particularitate, alta decât cele care sunt acrodate artificial și stereotipal de societate.

În ciuda progreselor incontestabile în statutul femeii, „feministele” moderne pretind că în continuare femeile sunt oprimate dar… nu o știu, din cauză că „patriarhalismul” este încă foarte adânc înrădăcinat în conștiința lor. Pe lângă motivația financiară evidentă – în SUA în special, industria ONG-urilor feministe toacă anual sume enorme – mai există o motivație a acestui autism.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

  1. 3:50 nu am auzit ceva mai putin adevarat ca asta de mult. Nu, femeile sunt mai „atasate” de copii. Nu, femeile nu sunt mai bune la crescut copii si sunt parinti mai buni neaparat. Sute de ani de „locul femeii este la cratita cu un copil in brate”, idee sustinuta si prin religie (femeile sunt doar masini de facut copii si avut grija de barbatii lor), au facut ca acest lucru sa fie acceptat ca adevarat, desi nu este. Iar a te revolta impotriva unui sistem opresiv nu este usor. De aia uram femeile de cariera care nu au copii, de aia le spunem femeilor nemaritate trecute de o varsta „fete mari” si consideram ca au esuat in viata, in tip ce pe barbatii care au 40+ si nu s-au casatorit ii numim burlaci si spunem ca nu au gasit femeia potrivita inca.
    Si daca ipocrizia s-ar termina aici. Mai avea putin si spunea ca femeile sunt irascibile si isterice de la natura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here