Patru motive pentru a te alătura campaniei „40 de zile pentru viață”

1311

11043442_381020662104384_9205212877362508571_oPatru motive pentru care ar trebui să te implici în campania în curs de desfășurare – 40 de zile pentru viață care se desfășoară acum pentru prima dată și în România, la Cluj-Napoca și Năsăud

Campania „40 de zile pentru viață” îți face cu mâna.

Personalul și voluntarii ei te cheamă pe nume. Consideră-te invitat.

În fiecare an, „40 de zile pentru viață” desfășoară două campanii. Una din aceste campanii este chiar acum în curs de desfășurare.

A pornit la începutul Postului Mare, în Miercurea Cenușii, pe 18 februarie. Va continua până la Paști. Încă este timp pentru a te alătura campaniei tale locale, astăzi.

Ce sunt „40 de zile pentru viață”?

Campania „40 de zile pentru viață” și-a avut startul în Texas. David Bereit, directorul național al organizației, povestește originile organizației lor într-un interviu pentru ProLife365.com.

Efortul se centrează în jurul a 3 piloni: rugăciune și post, veghe pașnică și mobilizarea comunității.

Evident, stârnirea cerului cu petiții pentru a încheia holocaustul avortului este cea mai puternică armă a noastră. Postul este de asemenea o componentă vitală și necesară.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Dacă nu ai fost până acum, te rugăm să te alături veghei pașnice. Aceasta este o oportunitate de a te ruga direct în afara unei „fabrici de avort” din zona ta.

În sfârșit, cunoști oameni care trebuie să audă adevărul despre avort. Începând de azi, tu poți fi diferența din viețile lor. Nu aștepta.

4 MOTIVE PENTRU A ACCEPTA ACEASTĂ INVITAȚIE ȘI A TE IMPLICA

1. Rugăciunile tale vor face diferența

Dacă nu îl rugăm pe Dumnezeu să pună capăt măcelului celor nenăscuți, atunci nu ne îndeplinim datoria de creștini. Efortul tău comun de a te ruga în mod continuu pe durata campaniei de 40 de zile pentru viață va fi doar de ajutor celor ce muncesc în această industrie.

Poți oferi rugăciuni specifice, pe lângă genericul „Te rog Doamne să pui capăt avortului”. Deși rugăciunea aceea este bună, ai putea de asemenea să faci cereri precise.

Ai putea să te rogi pentru mamele care contemplă avortul. Pentru prietenii lor și pentru ceilalți care le înconjoară pentru a le susține pe perioada sarcinilor. Sau pentru ca cei care fac avorturi să se convertească. Sau pentru ca membri să demisioneze. Sau pentru o binecuvântare asupra personalului de la „40 de zile pentru viață”. Sau pentru miile de voluntari din jurul lumii care se alătură campaniei.

Vezi? Mulți oamenii pot beneficia din rugăciunile tale!

2. Postul tău ar putea să elibereze pe cineva din cultura morții

Isus a spus că unii demonii pot fi alungați doar prin rugăciune ȘI post (Matei 17,21). Dorința ta de a renunța la ceva bun ca sacrificiu pentru altcineva este o petiție frumoasă către Dumnezeu. El cu siguranță va observa.

Prin simplul fapt de a vizita astăzi site-ul 40daysforlife.com, poți găsi cea mai apropiată campanie de locul în care te afli. Informațiile de contact vor fi listate acolo. Poți telefona sau trimite un email liderului local pentru a începe astăzi.

3. Rugăciunile tale în afara clinicii locale de avort poate salva o viață!

Dacă nu te-ai rugat niciodată în afara unui centru de avort în trecut, ia în considerare să faci acest lucru în această campanie de 40 de zile pentru viață. Vino și experimentează acest lucru pe propria piele.

Dacă vrei să încerci să vorbești cu aceia care merg înăuntru, ai voie, este dreptul tău în sensul public al dreptului. Dar nu este nici o obligație.

Doar fiind acolo să te rogi va fi un semn puternic pentru aceia care conduc clinica morții, cât și pentru aceia care lucrează în interior.

Cei care s-au convertit de la industria avortului spun că a avea pe cineva în afara centrului de avort rugându-se a făcut ca afacerea lor să scadă cu 30%. Nu ar fi grozav să avem acest efect?

Gândește-te la toți bebelușii pe care îi poți ajuta să fie salvați. Gândește-te la toate acele mame ale căror vieți ar fi fost devastate dacă ar fi trecut prin acel avort. Vei avea un impact mai mare decât îți poți imagina.

4. Promovarea ta a cauzei pro-viață poate deveni contagioasă

Participarea ta în mobilizarea comunității poate fi mare sau mică.

Poate cunoști un prieten sau un membru de familie care a stat de asemenea pe baricada implicării. Poate că datorită invitației tale, voi doi ați putea să vă implicați pentru prima dată împreună.

Ai putea să-i scrii o scrisoare editorului ziarului tău local ca răspuns la un articol care a adus în centrul atenției un aspect al culturii morții. Ai putea lăsa literatura pro-life în spații publice sau în mijloacele de transport public.

Poate că ești foarte îngrijorat să privești cum valorile națiunii noastre se dezintegrează în fața propriilor tăi ochi.

Lasă ca astăzi să fie ziua în care pornești în lupta împotriva Culturii Morții.

EȘTI GATA SĂ ÎNCEPI?

ÎNSCIERE-TE CA VOLUNTAR!

Pentru înscrieri:
http://40dezile.lifenation.org/implica-te
(0723) 323 635 sau (0744) 170 033

10408143_381065862099864_4641699851038243766_n


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here