SUA: Un taximetrist a fost condamnat sa plateasca 10.000 de dolari unor lesbiene, pentru ca le-a cerut sa nu se mai sarute in masina lui

1528
[box type=”shadow”]„Va veni vremea ca oamenii să înnebunească şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. (Patericul egiptean)[/box]

Un taximetrist a fost condamnat sa plateasca 10.000 de dolari unor lesbiene, pentru ca le-a cerut sa nu se mai sarute. Incidentul a avut loc in New York, in 2011, si, conform The Mirror, din cauza acestei fapte el este obligat acum sa le plateasca femeilor suma de 10.000 de dolari. Taximetristul se numeste Mohammed Dahbi, iar cele doua „victime” ale discriminarii sunt Christy Spitzer si Kassie Thornton.

El le-ar fi spus urmatoarele: „Pastrati asta (comportamentul) pentru dormitorul vostru sau dati-va jos din taxi”. Insa cand femeile i-au cerut sa opreasca masina, ca sa coboare, barbatul ar fi inceput sa le insulte, numindu-le „curve”. Drept urmare, un judecator l-a condamnat pe Dahbi sa urmeze cursuri de combatere a discriminarii si sa plateasca si suma de 5.000 de dolari drept cheltuieli de judecata.

Am simtit ca ceea ce ni s-a intamplat a fost nedrept, iar el trebuia sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce a facut.” – a spus Christy, care este din New York.

In apararea sa, barbatul a sustinut ca nu putea sa conduca, deoarece cuplul se saruta foarta puternic si pasional si „se atingeau peste tot, una pe cealalta”. Astfel, Dahbi i-a spus judecatorului ca se temea sa nu faca un accident, din cauza distragerii atentiei sale.

Christy a negat aceasta acuzatie si a dovedit ca in acea zi tocmai isi pusese un aparat dentar, iar singurul lucru pe care l-a facut in masina a fost „un pupic usor”.

Sursa: stirileprotv.ro


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here