Doi brutari creștini amendați cu 135.000 USD pentru că au refuzat să servească la o „nuntă” de lesbiene

36146

Conducătorii vremelnici ai Statelor Unite ale Americii sunt deciși să zdrobească definitiv libertatea religioasă în această țară. Se înmulțesc cazurile de creștini persecutați, târâți prin tribunale și falimentați de agresivul lobby homosexual care, între două manifestații despre „toleranță”, colaborează strâns cu autoritățile spre suprimarea celor care îndrăznesc să creadă că, totuși, căsătoria ar trebui rezervată bărbatului și femeii.

Un judecător administrativ din statul Oregon a recomandat biroului local de inspecție a muncii amendarea cu 135.000 dolari a unui cuplu creștin. Aaron și Melissa Klein, proprietarii cofetăriei Sweet Cakes by Melissa din Gresham, Oregon, au refuzat să își ofere serviciile unei „nunți” de lesbiene. Acestea au acuzat o „suferință emoțională” și i-au dat în judecată pe Aaron și Melissa, în virtutea legii statale care interzice discirminarea persoanelor pe baza orientării lor sexuale.

Autoritățile nu au decis încă dacă urmează recomandarea instanței dar creștinii, care au 5 copii, spun că probabil amenda îi va duce la faliment.

Lesbienele au menționat în plângerea adminstrativă că, în urma refuzului primit, au suferit nu mai puțin de 88 de reacții adverse: de la „pierdere acută a încrederii” și „presiune arterială crescută” la „revenirea obiceiului de a fuma” și sentimentul de a fi „violate mental”.

Relatarea pe larg și descrierea cazurilor în publicația Daily Signal.

Reamintim că anul trecut administrația Obama a declarat drepturile persoanelor LGBT „una din prioritățile politicii externe” a Statelor Unite.

În iunie, Curtea Supremă va decide dacă va anula toate legile care interzic „căsătoria” între persoane de același sex în toată țara, moment de care sunt legate, nu nejustificat după cum putem vedea, îngrijorări privind reprimarea libertății religioase.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Puteți citi și despre proiectul de directivă europeană, similar cu legislația americană menționată mai sus.

 


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


2 COMENTARII

 1. Un mucenic al zilelor noastre: profesor de religie Dorel Chiriţă

  http://www.romanialibera.ro/societate/educatie/foto–profesor-de-religie–homosexualii-ameninta-civilizatia-si-sunt-vrednici-de-moarte–376373

  Bravo domnului profesor Dorel Chiriţă! Aceasta este o atitudine demna, corecta, prin care trebuie sa li se spuna copiilor adevarul.
  Homosexualitatea este o spurcaciune pe care nici dobitoacele nu o savarsesc. LGBT este Sodoma zilelor noastra, este o asociatie careia nu ii pasa de sarmanii oameni bolnavi atat la suflet cat si la trup, ci doar ii incurajeaza in nebunia lor pentru ai folosi in pervertirea si stricarea copiilor nostri.
  Toate aceste asociatii secular-umaniste sunt puternic finantate de SUA/UE si nu au nici-o legatura cu drepturile omulu, ci doar cu rasturnarea si distrugerea adevaratelor valori umane.

  „23. Şi au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.
  24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăţiei, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,
  25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
  26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
  27. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
  28. Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoştinţă, aşa şi Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
  29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori,
  30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor,
  31. Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
  32. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.”
  (Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel – cap.1)

 2. Daţi-le un review de încurajare.

  Faceţi-vă cont pe yelp.com şi mergeţi la pagina lor personală de pe yelp.com care este aceasta: http://www.yelp.com/biz/sweet-cakes-gresham

  şi FELICITAŢII pentru că au refuzat să facă torturi lesbienelor.

  Aşa am făcut şi eu.

  Încurajaţii şi sprijiniţii, măcar moral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here