Un autocar de tineri din Timișoara a participat la Marșul pentru Viață din Roma!

1406

În data de 10 mai 2015 a avut loc a cincea ediție a Marșului pentru Viață din Roma la care a participat și un grup de tineri timișoreni împreună cu fanfara Bisericii Betel. Grupul a fost condus de pr. Ioan Chișărău, președintele Asociației Darul Vieții, și de pr. Claudiu Anușcă din Brăila.

Fanfara a fost cea care a cântat în fiecare an la Marșul pentru Viață din Timișoara, condusă de dl. Olariu Ștefan; de asemenea a cântat la Marșul din Budapesta în 2012 iar acum a avut onoarea să acompanieze Marșul din Roma.

Toti cei care au fost la Roma au primit calde multumiri de la presedinta Comisiei de organizare a Marsului pentru Viata, d-na Virginia Coda Nunziante!

Fanfara i-a impresionat pe toti si ei speră ca tinerii noștri, în special muzicanții, să-și facă un obicei din participarea anuala la Marsul pentru Viață din Roma…

Aici mailul din partea d-nei președinte:

Dear Gerda and all Romanian Friends,

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

we really thank you warmly for your presence at the March for Life. All those who have met you where deeply impressed and happy. It really made a difference and for this THANK YOU again to all of you. Please do say it to all young people present in Rome! I hope it will become for you a yearly appointment in Rome!
May God bless you

Virginia Coda Nunziante

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă participarea grupului de români la acest Marș, în special preoților noștri neobosiți, mulțumiri lui Doriana Bodin (organizatoare), Daia Daniel (ghid turistic prin Roma), firmei de transport EuroContinental Tur și sponsorilor acțiunii care au dorit să rămână anonimi…

și nu în ultimul rând mulțumim tinerilor pentru entuziasmul, pentru loialitatea lor inter-confesională și pentru comportamentul lor exemplar, care a depășit așteptările organizatorilor!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here