Vicepremierul rus Rogozin: Occidentul se va prăbuși sub presiunea ISIS și a homosexualilor

Unul dintre viceprim-miniștrii Federației Ruse, Dmitry Rogozin, a postat pe Twitter un mesaj prin care consideră că amenințarea la adresa Occidentului nu este Rusia, ci homosexualii și gruparea teroristă Statul Islamic, sub a căror presiune fundația Occidentului se va prăbuși.

Rogozin face trimitere și la un articol din publicația americană Washington Post care explică faptul că Rusia nu ar fi putut câștiga niciodată Eurovisionul de anul acesta, indiferent de prestația (apreciată!) concurentei Gagarina, din cauza legislației „anti-homosexuale” din această țară – este vorba despre legea care protejează copiiii de propaganda homosexuală.

Chiar dacă Rogozin e cunoscut ca un „excentric” în lumea diplomației, nu ne putem împiedica să ne punem întrebarea: dacă are dreptate? Privind halul de nedescris în care a ajuns Europa, nici măcar nu trebuie să fii un mare vizionar ca să emiți asemenea teorii…


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


2 COMENTARII

  1. ce libertate si corectitudine exista in ameriuca: #Washington Post care explică faptul că Rusia nu ar fi putut câștiga niciodată Eurovisionul de anul acesta, indiferent de prestația (apreciată!) concurentei Gagarina, din cauza legislației „anti-homosexuale” din această țară – este vorba despre legea care protejează copiiii de propaganda homosexuală.

    Bravo frate, adica mai pe romaneste: fata mea nu va lua bacu-ul ca nu e fata „lu directoru” de la combinat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here