Jim Caviezel, actorul din „Patimile lui Hristos”: Avortul este cel mai mare păcat al Americii!

2022
jim-caviezelActorul american Jim Caviezel, cunoscut pentru rolul lui Iisus Hristos din filmul „Patimile lui Hristos”, este unul dintre cei mai vocali activiști anti avort. Într-unul din discursurile electrizante pe care le-a susținut în diverse colțuri ale SUA, Caviezel a spus că avortul este „un păcat uriaș” în America și speră ca Dumnezeu să se îndure de femeile care recurg la această crimă.
„Mulți oameni sunt parte a acestui păcat uriaș în această țară”, a afirmat actorul american, catolic fervent, într-unul din discursurile rostite în fața congregației Rock Church, conform site-ului Christianpost.com.
„Unii dintre voi ați apelat la această practică, a avortului. Unii dintre cei aflați aici, femei și bărbați, ați comis adulter. Unii au comis crime. Chiar dacă unii dintre voi nu ați făcut avorturi, ați plătit pentru asta, deci ați contribuit la astfel de crime. Mulți oameni sunt parte a acestui păcat uriaș în această țară…”, a spus actorul care, în 2004, sub regia lui Mel Gibson, a transpus pe ecrane „Patimile lui Hristos”.
Caviezel nu se limitează doar la discursuri pro viață, militând împotriva avortului. Alături de soția sa, Kerry, actorul a adoptat doi copii cu grave probleme de sănătate,  o fetiță și un băiat, ambii diagnosticați cu tumoare la creier.

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here