Vietnam: Adevărata față a inegalității între sexe. O femeie a avortat 18 fete pentru că voia să aibă un băiat

1660

În timp ce la Parlamentul European se raportează noi victorii în întrecerea socialistă pe ramura „egalității de gen”, în Asia se scriu poveștile cu adevărat tragice ale inegalității. O femeie din Vietnam, relatează LifeNews.com, a avortat 18 fete până ce a rămas însărcinată cu un băiat…

Genicidul, cum este numit (destul de „corect politic”) acest fenomen are dimensiuni catastrofice în Asia de Sud și Sud-Est. Am scris pe această temă de multe ori și am și organizat proiecția filmului „E o fată!” – urmată de o interesantă discuție pe temă.

Dar nu doar în Asia se întâmplă, ci și în Europa. Instanțele suedeze au decis explicit că lozinca „dreptul femeii de a decide asupra corpului ei” include și „dreptul” de a-și avorta copilul… pe motiv că are sex feminin. O schizofrenie mai mare e greu de imaginat.

Și în Asia, și în Suedia, și la Parlamentul European, răul se poate tăia de la rădăcină, fără rapoarte și scamatorii: acest rău se numește avort. Legalizarea avortului „la cerere” înseamnă exact acest lucru: INDIFERENT DE MOTIV. Deci cei care perpetuează „dreptul la avort” dar se lamentează contra femicidului din China, India sau Vietnam, sunt ori complet nebuni, ori ipocriți.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here