Ce înseamnă „a manipula” și „a dezinforma” în privința educației sexuale

2345
[box type=”shadow”]Urmare a materialelor publicate anterior:

Părinții către miniștrii Sănătății și Educației: Educație pentru sănătate – DA, indemnuri la libertinaj sexual – NU!

Post-scriptum la scrisoarea privind „educația sexuală” adresată ministrului Sănătații și ministrului Educației[/box]

A le spune copiilor noștri ca sunt liberi sa decida cand, cum și cu cine sa-și exprime sexualitatea de la 15 ani și a nu le spune TOT adevarul in legatura cu riscurile sexualitații deschise, cu oricați parteneri, indiferent de gen, inseamna A-I MANIPULA și A-I DEZINFORMA.

A nu le spune copiilor ca filozofia kinseyana, filozofie invechita, ce ține de-a doua jumatate a secolului XX, e un eșec complet, un dezastru al trupului și al sufletului, inseamna A-I MANIPULA, A-I DEZINFORMA.

A nu le spune copiilor nostri ca abstinența sexuala pana la casatorie este singurul mod de a se proteja 100% de HPV, de herpes, de HIV/SIDA și de alte boli sexual transmisibile inseamna A-I MANIPULA, A-I DEZINFORMA (Ultimul raport al Centrului pentru Controlul Bolilor Atlanta, SUA privind bolile transmisibile confirma abstinența sexuala pana la casatorie și monogamia ca cele mai sigure moduri de protecție impotriva bolilor sexual transmisibile).

A nu le spune fetelor noastre, eleve, ca au un col uterin prea fragil, care nu este gata pentru relații sexuale, inseamna A LE DEZINFORMA, A LE MANIPULA (datele de ultima ora din histologie confirma acest fapt).

A nu le spune fiicelor noastre ca sunt mai vulnerabile decat baieții la bolile cu transmitere sexuala inseamna A LE MANIPULA, A LE DEZINFORMA (datele recente, de dupa 2000, din domeniul biochimiei și histologiei ne confirma acest fapt).

A nu le spune fiilor noștri ca uneori s-ar putea sa nu știe ca sunt infectați cu boli cu transmitere sexuala, avand in vedere ca simptomele acestor boli la baieți nu ies la suprafața, decat atunci cand apar la partenera, inseamna A-I MANIPULA și A-I DEZINIFORMA.

A nu-i informa pe copiii noștri ca actul sexual anal este prea periculos de practicat, chiar și cu prezervativ, inseamna A-I MANIPULA și A-I DEZINFORMA (Everett Koop, fost chirurg general al SUA a declarat aceasta acum aproape doua decenii, dar și datele recente din histologie confirma acest lucru).

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

A nu le spune adolescenților noștri ca pana in jurul varstei de 25 de ani ei acționeaza mai mult sub imperiul emoțiilor decat al deciziilor raționale inseamna A-I MANIPULA, A-I DEZINFORMA. (La inceputul anilor 2000, neurologii au descoperit ca, la adolescenți, legaturile neuronale din cortexul prefrontal – zona cu care noi luam decizii gandite, raționale – se stabilesc complet abia in jurul varstei de 25 de ani. Pana atunci, un adolescent acționeaza mai mult sub imperiul emoției. Exista companii de inchirieri auto in Statele Unite, care nu inchiriaza mașini tinerilor sub 25 de ani.  Pana la aceasta varsta, tinerii au nevoie de sprijinul și susținerea noastra, evident, insoțite de reguli cat se poate de clare).

A le spune unor copii despre riscurile reale ale unei sexualitați exprimate de la o varsta mica, nu inseamna „tentativa de a le interzice tinerilor sa faca sex”, domnule deputat Mihai Sturzu. Observați vreo diferența intre cele doua afirmații?

Poate cele 13 ONG-uri și dl deputat Mihai Sturzu nu au nimic de pierdut. Noi insa avem COPII de aparat.

Știința n-a confirmat poate nicicand mai bine și mai frumos ceea ce toți Sfinții noștri, Maicuța Domnului și Domnul nostru Iisus Hristos ne indeamna sa urmam.

Ca sa deturneze opinia publica de la aceste adevaruri incomode și de la intenția lor de a ne manipula și indoctrina copiii, 13 ONG-uri au inițiat o scrisoare deschisa pentru demiterea unui consilier din Ministerul Educației. Ca pe vremea comunismului, „dușmanul de clasa” a fost infierat in ziarul „Adevarul”, Ministerul Educației fiind pus sub presiune ca sa-l demita pe dl consilier Romeo Moșoiu. Ce urmeaza? Sa ne așteptam oare ca aceste ONG-uri sa ceara trimiterea domniei sale direct in Siberia? Sau poate ele deja pun la cale un proces juridic impotriva științelor, avand in vedere ultimele descoperiri din secolul al XXI-lea cu privire la organismul uman…


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


Provita Media promovează valorile pro-vita în România: protejarea și respectarea copilului nenăscut, respectarea demnității umane de la concepția naturală până la moartea naturală. Reprezentanții Asociației își propun să contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce țin de familie, de educația morală creștină și, în special, asupra celor legate de protejarea copilului nenăscut.

2 COMENTARII

  1. Păi, spuneţi-le şi expuneţi-le riscurile. Dar să nu rataţi să expuneţi şi beneficiile unei vieţi sexuale sănătoase. Sau baneficiile masturbării. Sau faptul că sexul nu trebuie blamat şi că e o alegere. Şi că femeile pot dezvolta vaginită dacă le lipseşte viaţa sexuală. Şi că cuplurile care sunt abstinenţi se căsătoresc mai devreme şi rata divorţurilor e mai mare. Şi că doctorii tratau „isteria” adică frustrarea sexuală cu vibratoare. Şi că atît timp cît e consensual şi plăcut nu e nimic ciudat. Nu-i frumos să aşterni un tablou preponderent negativ asupra lucrurilor de genul ăsta. Sexul e bun şi sănătos şi normal şi trebuie făcut cu cap, nu stigmatizat.

  2. Domnule sau doamna, se vede treaba NU doriti sa intelegeti ceva din aceasta chestiune sau va prefaceti ca nu intelegeti. Aveti copii? Despre beneficiile sexului nu poti discuta decat cu un adult. A le vorbi COPIILOR despre vibratoare si diverse tehnici pe care vad ca le proslaviti inseamna sa-i MANIPULEZI. Si apoi chiar nu doresc sa-mi vad copiii scoliti de un individ care isi trateaza frustrarea sexuala cu vibratoare. Vad ca dumneata nu vrei sa faci nici o deosebire intre un ADULT si un COPIL in chestiuni sexuale, doresti sa le vorbesti la toti otova? Sexualitatea nu este sanatoasa si placuta decat intr-o uniune consensuala a doi ADULTI, consfintita prin casatorie. Si ca sa ajungi sa fie placuta si sanatoasa trebuie sa contribuie ambii la asta, zi de zi, ceas de ceas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here