Suedia: „Parada homosexualilor” la grădiniță

10302

sapPlatforma de propagandă din liceul bucureștean George Coșbuc, unde s-a organizat acum 3 ani „gay parade” pe culoarele instituției, a fost făcută de rușine de, ați ghicit, niște cadre didactice din frumoasa și multiculturala Suedie, Eldorado-ul socialiștilor „de dreapta” cu mintea odihnită care umplu forumurile hotnews.ro sau adevarul.ro.

Pentru niște progresiști adevărați aflați mereu în avanposturile revoluției culturale, rașchetarea creierelor nu poate începe niciodată prea devreme. Gay pride în liceele suedeze e deja desuet: în Goteborg, s-a organizat o paradă „gay pride” la o grădiniță, cu participarea copiilor de 3-5 ani (VIDEO). Ținând veseli steagurile în culorile curcubeului ale LGBT, copiii s-au plimbat pe străzile frumosului oraș nordic cântând „Pe cine avem voie să iubim? Pe oricine vrem!”

Ne îndoim că la 3 ani copiii înțeleg că „dragostea” promovată de institutoarele lor include relațiile sexuale și mai ales pe cele homosexuale, un comportament deviant cu care, sperăm noi!, n-au fost confruntați până la această vârstă și nici măcar nu le este cunoscut ca termen. Dar cu care ar putea face cunoștință în curând, după cum îi pregătesc educatorii și părinții lor inconștienți.

parada-gay-gradinita

Iată traducerea din suedeză în engleză, cu ajutorul unui robot de traduceri online, a știrii din Goteborgs-Posten:

The children marched for equal value Gothenburg

During Thursday morning marched children and educators across the cobblestone streets in Haga. They waved happily with rainbow flags and chanted:

– Who is allowed to love? Whoever you want!

For the second year in a row arranged Haga Housing preschool own Pride parade which wound up. The children from the six classes went hand in hand in the sunshine, past lattesörplande café guests and cyclists. Many stopped to take a look at the small parade train that is part of the preschool’s work with gender equality.

– We’re not saying the guy or girl, we have instead a focus on man. Children are sensible. They think that it is obvious that all are equal, says Christina Rekstad, preschool director at Haga house kindergarten.

She says she thinks it is important that work continues even in school.

– We hope that they carry with them something from here. I believe that we must dare to challenge the children, so that they themselves will be able to question the standards in the future. They’re our future.

Ce bine e în Suedia! Vrem să fie și în România la fel! Ardem de nerăbdare…


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


4 COMENTARII

  1. Ce mă distrează cel mai mult, cu ghilimelele de rigoare, desigur, este ultima propoziţie: „they are our future”. Care „future”? Că dacă reuşeşte bine propaganda la micuţii cu pricina, ioc copilaşi peste 20 de ani. Mă îndoiesc profund că vreunul dintre adulţii din jurul lor îşi pun problema viitorului.

  2. În Suedia tocmai s-a aprobat legea care dă drept femeilor să fie inseminate artificial, cu sau fără un partener de viață, deci nu va fi problemă să-și „producă” copii oricine vrea. Deasemenea se discută și despre promulgarea unei legi care permite gravidități de tip surogat și asta le va permite bărbaților homosexuali să-și producă copii. Deci, problem solved!
    In ce privește copiii din grădinițele suedeze, o parte din ei deja au familii de gen „curcubeu” și sunt deja introduși „iubirii” dintre doi de-același fel (sau mai mulți dacă au înțelegeri de genul două mame-doi tați). Tragic dar adevărat!

  3. Copii carora nu le sunt respectate drepturile fundamentale: de a-si cunoaste parintii biologici, pe mama si pe tata; indiferent cum traiesc sau cum sunt adusi pe lume, nimeni nu poate nega ca acesti copii au o mama si un tata. Cel mai trist e ca sunt oameni care isi vand semintele si au copii despre care nu vor afla niciodata in aceasta viata. Dar vor fi trasi la raspundere la judecata! Nu va ramane nepedepsita omenirea pentru ce li se face acestor sarmani copii carora le sunt negate drepturi fundamentale pornind de la familia traditionala pana la educatia normala si echilibrata din aceste familii.

  4. Draga Crestin, pe nume cred ca te cunosc, nu mai judeca tu atata; cine judeca, inseamna ca este el insusi un model, adica ai o familie traditionala si iubitoare. Lumea este cum o percepe fiecare, si cine doreste sa o schimbe nu o va schimba de pe Facebook, ci incepand cu propriul exemplu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here