CE ANUME ÎL ÎNVĂŢAŢI PE COPILUL MEU? Un medic expune minciunile educaţiei sexuale și modul în care ele dăunează copilului dvs. Apariție editorială

5251
[box type=”shadow”]UPDATE: cartea ESTE DISPONIBILĂ la Editura „Provita Media”, pentru contact și comenzi: [email protected] Vă rugăm să sprijiniți eforturile editorilor prin achiziționarea acestei lucrări.[/box]

Dacă încă mai credeţi că educaţia sexuală e o poveste despre copii și barză, vă înșelaţi. Dar educația sexuală nu înseamnă nici știință. Dacă sunteți părinte de copii educați în sistemul de stat, aveți nevoie să știți ce se întâmplă.

În cartea Ce anume îl învățați pe copilul meu?, dr. Miriam Grossman smulge vălul educației sexuale de astăzi, expunând un adevăr sordid. În loc să-i învețe pe copii realitatea vieții, educatorii de educație sexuală îi mint, ignorând datele medicale în favoarea unei propagande politizate și periculoase, care le-ar putea distruge viața pentru totdeauna.

dr-grossman-ce-anume-il-inveti-pe-copilul-meu-coperta-foto

În cartea Ce anume îl învățați pe copilul meu? veți afla ceea ce educatorii de educație sexuală nu doresc să aflați:

►► De ce fondatorul discreditat al „sexologiei” – mort deja de jumătate de secol – are o influență mai mare asupra educației sexuale decât cei mai eminenți neurobiologi;
►► Cum informația transmisă copilului dvs. minimalizează gravitatea unor infecții frecvente precum herpesul, negii și Chlamydia;
►► De ce nu este sigur „sexul protejat”: de ce prezervativele nu-i protejează pe adolescenții dvs. de cele mai grave boli cu transmitere sexuală;
►► Cum încearcă educatorii de educație sexuală să normalizeze comportamente la limită – ignorând riscurile de sănătate ale copiilor dvs.

Instituția educației sexuale ar dori să vă adoarmă cu ideea că ei știu cel mai bine ce trebuie să spună copiilor dvs. Totuși, epidemia de infecții cu transmitere sexuală la tineri astăzi este o mărturie a existenței unui sistem înnebunitor.

Părinții trebuie să se înarmeze cu date – date concrete din viață. Asta face dr. Miriam Grossman în cartea Ce anume îl învățați pe copilul meu?, o carte esențială, informându-vă cum să vă protejați copiii.

Miriam Grossman, dr. în științe medicale, este medic psihiatru certificat pentru adulți, adolescenți și copii, care a început să scrie volumul Ce anume îl învățați pe copilul meu?, în calitate de cercetător principal la Institutul de Politici „Clare Boothe Luce”.

După apariția ultimei sale cărți Neprotejată: un psihiatru dintr-un campus universitar dezvăluie modul în care corectitudinea politică pune în pericol toți studenții, publicată în noiembrie 2006 de Editura Sentinel (Penguin), dr. Miriam Grossman a dat interviuri la peste 150 de posturi de radio, TV, la știri sau show-uri TV. Cronici apreciative despre lucrarea dr. Miriam Grossman au apărut în The Wall Street Journal, National Review, The Weekly Standard, The American Spectator, Townhall.com, NewMax.com și în alte publicații.

În calitate de cronicar, contribuie cu articole la Townhall.com, și vorbește părinților, studenților, educatorilor și profesioniștilor din medicină, la nivel național și internațional, despre pericolele corectitudinii politice în profesia sa. Locuiește la Los Angeles cu familia sa și un câine de rasa beagle, pe nume Willie Prozac. Poate fi contactată pe website-ul său, www.MiriamGrossmanMD.com.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Publicat în România de Provita Media – www.provita.ro, București, 2015
ISBN 973-86620-7-9

Despre cartea „CE ANUME ÎI ÎNVĂȚAȚI PE COPILUL MEU?”

„Dragi părinți, această carte e un dar de la un medic neînfricat, care pune copilul dvs. pe primul loc. Dr. Miriam Grossman cercetează ce anume îl învață pe copilul dvs. puternica industrie a educației sexuale, iar ceea ce descoperă vă va face să vă luați cu mâinile de cap. Aveți copil în școală? Cu ajutorul acestei cărți, veți înțelege agenda distructivă a așa numitelor ore „științifice” de educație sexuală și veți afla ceea ce copiii dvs. au nevoie cu adevărat să știe: adevăruri incorecte politic care sfarmă aceste agende în bucăți. În sfârșit, un medic îndeajuns de curajos să rupă rândurile și să tragă un semnal de alarmă. Îi datorăm ovații în picioare”.
(Dr. Laura Schlessinger, autoare și gazdă a unei emisiuni de radio din Statele Unite, difuzată la nivel național)

„Dr. Miriam Grossman este un far strălucitor, îndrăzneț, dar solitar, care dezvăluie avalanșa de falsități ale educației și consilierii sexuale, ce periclitează sănătatea fizică și emoțională a copiilor noștri, corupându-le viitorul. Acesta este un semnal de alarmă, care trebuie să ajungă la toți părinții, și un antidot pe care tinerii îl pot utiliza împotriva așa-zișilor experți care îi pot îndoctrina.
(Nicholas A. Cummings, dr. în filozofie, dr. în științe, fost președinte al Asociației Psihologilor Americani)

„Lobby-ul educației sexuale subminează sistematic moralitatea tradițională și promovează agresiv o ideologie a licenței sexuale, pretinzând totodată că ar fi preocupat numai și numai de sănătatea și siguranța tinerilor. Adevărul trist este că prin încurajarea subtilă (și, uneori, nu chiar atât de subtilă) și adesea prin facilitarea activității sexuale la adolescenți, instituția educației sexuale pune în pericol sănătatea fizică și emoțională a copiilor, precum și bunăstarea lor morală și spirituală. Este demult timpul ca cineva să facă un pas înainte și să expună fața adevărată a ultramodernei educații sexuale, care nu înseamnă decât o serie de cursuri de catehism al pseudo-religiei libertății sexuale. Dr. Miriam Grossman ne-a făcut să înțelegem acest lucru. Acest medic sclipitor și îndrăzneț a adus țării și copiilor ei un mare serviciu. Toți cei care credem în importanța inocenței și siguranței copilăriei și în dezvoltarea morală sănătoasă a tinerilor, femei și bărbați, îi suntem îndatorați enorm dr. Miriam Grossman”.
(Robert P. George, profesor de jurisprudență la Universitatea McCormick și director al Programului „James Madison” pentru Idealurile și Instituțiile Americane, Universitatea Princeton)


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


Provita Media promovează valorile pro-vita în România: protejarea și respectarea copilului nenăscut, respectarea demnității umane de la concepția naturală până la moartea naturală. Reprezentanții Asociației își propun să contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce țin de familie, de educația morală creștină și, în special, asupra celor legate de protejarea copilului nenăscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here