Curtea Supremă a SUA a decis că toate statele trebuie să permită „căsătoria” între persoane de același sex

Într-o decizie* 5-4 **, care cu greu poate fi considerată o surpriză, Curtea Supremă a SUA a decis că legile statale care interzic „căsătoria” între persoane de același sex sunt neconstituționale. Ca atare, acestea sunt lovite de nulitate.

Începând de azi, „căsătoria” între persoane de același sex devine legală pe tot teritoriul SUA.

La fel ca și în cazul avortului, activismul judiciar s-a impus în dauna lui Dumnezeu, a legii și a naturii umane. Milenii de istorie au fost abolite prin voința a 5 oameni.

Din punctul nostru de vedere, Barack Obama își poate, liniștit, da demisia. Misiunea lui de distrugere a Americii a fost îndeplinită. Revoluția a învins.

Vom reveni.

* Decizia în cazul Obergefell v. Hodges
** Ginsburg, Breyer, Sotomayor, Kagan, Kennedy / Roberts, Scalia, Thomas, Alito

Scalia: „Această Curtea este o amenințare la adresa democrației americane.”


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


5 COMENTARII

  1. http://mashable.com/2015/06/26/brands-gay-marriage-legalized/?utm_cid=mash-com-fb-stup-link eu m-am semnat asa pentru ca au mai fost articole din trei randuri fara surse sau articole fara surse in general http://www.adweek.com/news/advertising-branding/ad-day-youtube-rolls-out-perfect-video-historic-day-gay-rights-165601 Se pare ca mass-media din strainatate se bucura si agreeaza acest eveniment. Gandesc diferit ii accepta pe toti dar sunt sigur ca vor fi multi care se vor opune interpretarii eronate a bibliei. Eu cred ca e vorba despre acceptarea lor, cu toate ca eu nu sunt de acord se pare ca majoritatea oamenilor din strainatate ii agreaza atat timp cat se comporta civilizat si nu le incalca propriile drepturi sau unora nici macar nu le pasa si daca nu sunt de acord si se afla in minoritate cel putin, nu agreaza si nu participa sau asista la aceste evenimente si merg mai departe in viata cu propriile convingeri si valori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here