Un copil dansează lasciv la „parada homosexualilor” ca să „lupte contra homofobiei”

young-boy-gay-paradeAgenda anarho-sexuală merge înainte. După demantelarea instituției căsătoriei prin legalizarea „căsătoriei” unisex în „țările civilizate” pe care suntem îndemnați să le luăm ca exemplu de bune practici sociale, următoarea țintă sunt copiii.

Dacă pedofilii grobieni care vin în România spre a-și satisface poftele sexuale profitând de inexplicabila reducere a pedepselor în noul Cod Penal vor continua să fie văzuți de opinia publică drept ceea ce sunt, adică infractori deosebit de periculoși, există un alt fenomen mult mai… pervers care scapă în general atenției: normalizarea pedofiliei prin artificii sociologice și legislative.

În ultimele decenii, grupările de pedofili se strecoară ca o umbră pe lângă lobby-ul homosexual urmând tactica acestora pentru normalizarea comportamentului pedofil. Cu sau fără știrea și aprobarea grupurilor homosexuale, pedofilii acționează în complicitate cu grupuri politice și think-tank-uri pentru reducerea vârstei consimțământului sexual, pentru crearea unei „conștiințe sexuale” a copiilor prin mass media și prin orele de „educație sexuală” și, simultan, pentru reducerea autorității parentale, a controlului pe care părinții îl exercită asupra copiilor lor minori. În felul acesta se ajunge la situația în care copiii ar fi cei care doresc și solicită relații sexuale cu adulți, iar părinții ar fi adversarii, învechiți și obtuzi, de care copiii trebuie feriți prin puterea coercitivă a statului și mass-media obediente grupărilor internaționale de pedofili.

Am scris de mai multe ori despre aceste aspecte. Dar cea mai recentă probă a apropierii dintre grupurile homosexualiste și cele pedofile o constituie acest video:

Clipul a fost filmat la parada gay din 6 iunie 2015 din Sao Paulo – una dintre cele mai mari din lume – și a atras nenumărate reacții negative.

Un băiețel neidentificat dansează lasciv, aproape dezbrăcat, în aplauzele și încurajările participanților la manifestație.

Copilul a fost lăudat de serviciul de știri Gay Star News pentru că ar fi ajutat prin mișcările sale la… ați ghicit, lupta contra homofobiei!

Poate vă amintiți, acum 3 ani la „luna istoriei LGBT” din România, organizatorii, asociația „minorităților sexuale” ACCEPT invitase pentru o conferință pe profesorul olandez Gert Hekma, care urma să vorbească despre „emanciparea homosexuală”. După ce l-am demascat pe Hekma ca pe un filo-pedofil care încurajează pedofilia sub denumirea „reducerea vârstei consimțământului sexual”, conferința a fost, din fericire pentru Hekma, anulată de conducerea Facultății de Sociologie a Universității din București. Evenimentul nu a fost însă exploatat de presă, din motive pe care vă lăsăm vouă, cititorilor, sarcina de a le specula.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Între timp, ACCEPT s-a implicat în proiectul de educație sexuală Sexul vs. Barza care le explică, printre altele, copiilor că e bine să fii homosexual și că e dreptul lor să aibă relații sexuale fără să știe părinții sau oricare adult care i-ar putea influența, pentru că, nu-i așa, ei, copiii, știu mai bine…

Facem apel la homosexualii „lucizi” din această țară, raționali și onești, cei despre care ni se spune că sunt atât de „normali” că nu pot fi deosebiți pe stradă sau la serviciu de colegii lor heterosexuali: TREZIȚI-VĂ! Nu vă mai lăsați manipulați de ACCEPT și de lobby-ul care pretinde că vă reprezintă! Ei au propriile interese și propria agendă.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here