Ontario, Canada: Scandal pe programa de „educație sexuală”. Mulți părinți își retrag copiii de la școli

11977

Ontario Sex Education Protest 20150224Tot mai multe asociații de părinți din Canada sunt decise să retragă copiii de la școlile publice din Ontario. Motivul: programa de „educație sexuală” băgată pe gât elevilor, care promovează agresiv învăţături ofensive din punct de vedere moral şi periculoase din punct de vedere fiziologic.

Conform site-ului LifeSiteNews, cele mai recente estimări arată că în toamna care vine, până la 20.000 de copii vor fi retraşi din şcolile publice din provincia canadiană Ontario din cauza programei radicale de educaţie sexuală.

Aceasta a fost introdusă de guvern, în ciuda protestelor publice şi a opoziţiei acerbe a părinţilor, care au denunțat în repetate rânduri faptul că programa violează inocenţa copiilor.

Aceștia sunt învățați, încă de la clasa întâi, ce înseamnă relaţiile sexuale consensuale, în clasa a treia află ce e homosexualitatea,  iar în a şasea li se vorbeşte despre masturbare. Când ajung în clasa a șaptea află ce este sexul oral şi anal. Elevii de clasa a opta trebuie să aibă un „plan sexual”, iar de la două sexe biologice programa ajunge la şase „genuri”.

O mulţime de părinţi şi-au mutat deja copii la şcoli religioase sau i-au înrolat în învăţământul de la distanţă.

Opoziţia a fost puternică şi bine organizată, în Alianţa Canadiană a Familiilor, o organizaţie formată din 25 de asociaţii de părinţi, care au protestat față de programa sexuală.Părinţii nu şi-au mai trimis copiii la şcoală timp de o săptămână ca o grevă-protest şi au încercat de nenumărate ori să vorbească cu premierul Kathleen Wynne, despre problema lor.

Totul a rămas fără niciun ecou. Mai mult, șefa guvernului liberal, care nu ascunde că este lesbiană, a aprobat finanţarea de la buget a unui program de promovare a respectivei curicule de educaţie sexuală şi a pretins că toţi oponenţii acesteia sunt „homofobi”, „ignoranţi” şi „pioni” într-un complot conservator „abject”.

Sursa: activenews.ro


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


6 COMENTARII

 1. Debilizarea copiilor si persecutia parintilor – Mafia homosexuala guverneaza in Canada

 2. Doamne fereste ! va dati seama ca tot pe copii se arunca satana…si in norvegia..si in canada,,si am un presentiment ca vom mai auzi de lucruri urate care o sa bata tot in copii…Doamne nu ne lasa !

 3. Respingerea acestui demers, ori infierarea este nepotrivita timpurilor actuale. Copilul trebuie information si educat, ptr a fi capabil sa recunoasca un potential abuz. Obstructia informatiei, pe temei religios ar trebui stopata .

 4. Mai fatuca LULU, cred ca are timp destul copilu ala sa afle si dupa clasa I-a ce e cu sexul, nu crezi? sau in mintea aia a ta, te pomenesti ca oi vrea sa stie de la gradinita…pfff… cand ii aud pe unii vorbind de ,,potential abuz,, si alte minuni…. imi dau seama ca nu am ce sa le cer! JALNIC!

 5. Lui Lulu (07/02/2016 at 6:12 pm) care sustine ca
  „Respingerea acestui demers, ori infierarea este nepotrivita timpurilor actuale. Copilul trebuie information si educat, ptr a fi capabil sa recunoasca un potential abuz. Obstructia informatiei, pe temei religios ar trebui stopata” ii raspund ca
  – inainte de „revolutia sexuala”, abuzurile, perversitatile si predatorii sexuali erau ca si inexistenti;
  – educatia sexuala este calul troian prin care pornografia a fost introdusa in scoli; copiilor, de la o vârsta din ce in ce mai frageda, li se dau vocabularul si ideile;
  – cu riscul de a repeta ceea ce foarte multi observatori atenti au spus-o, copiii sânt de fapt „pregatiti” pentru pedofili.
  – cea mai buna protectie impotriva abuzurilor este o viata asa cum o propavaduieste morala crestina, si care a fost testata si a functionat 2000 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here