Planned Parenthood expus (I). Guvernul SUA finanțează o organizație criminală

2533
[box type=”shadow”]Puteți citi celelalte episoade din această serie aici.[/box]

pp-selling-body-partsDacă cineva ar scrie un scenariu de film horror în care copii sunt omorâți și vânduți pe bucăți pentru profit, am fi îngroziți și am considera, pe bună dreptate, filmul drept unul de prost gust. Din păcate,realitatea a depășit de mult imaginația autorilor de scenarii: cel mai important furnizor de avorturi din America de Nord, Planned Parenthood, încearcă să atragă spre avort cât mai multe femei cu sarcină avansată, pentru a putea vinde organe și părți din corpurile copiilor uciși, în scopul maximizării profiturilor.

Lucrurile vă sunt de acum cunoscute. Întreaga vară, cât portalul nostru și-a luat o binemeritată vacanță, mișcarea prolife din SUA și mass-media onestă (câtă mai este) au adus în atenția publicului o serie de înregistrări video cu camera ascunsă, în care funcționari de rang înalt ai Planned Parenthood (PP) negociază în acest tip sinistru de comerț, cu scopul clar de a obține profit.

Nu vom relua aceste înregistrări pe care probabil le-ați văzut deja, realizate într-o investigație meticuloasă, pedantă de Center for Medical Progress (Centrul pentru Progres Medical), ONG din SUA. Dacă nu, le puteți urmări aici. V-o semnalăm doar pe una din cele mai recente, în care președinta companiei Stem Express confirmă într-o înregistrare realizată tot cu camera ascunsă că Planned Parenthood livrează cadavre înregi ale copiilor avortați către laboratoarele de cercetare și mai comandă, ca la piață, „încă 50 de ficați”:

Scandaloasele revelații ale practicilor PP au determinat o acțiune coordonată în care au avut loc aproape simultan 300 de demonstrații de stradă pe cuprinsul SUA.

Deloc notoriu este că, de fapt, lucrurile sunt cunoscute de mult: încă în anul 2000, o investigație similară, realizată de Chris Wallace, pe atunci realizatorul emisiunii „20/20” de la ABC News, relata că practica vinderii organelor și țesuturilor fetale aduce profituri importante Planned Parenthood:

Angajații au „plan” la avorturi

Abby Jonhson, fostă directoare a unei clinici Planned Parenthood din Texas, acum militantă pro-vita, vorbește la popularul show al lui Alex Jones despre „mașina de făcut bani” a PP. Despre „cota de avorturi” impusă fiecărei clinici, despre faptul că PP nu oferă nicio alternativă la avort, nici sprijin femeilor împinse la avort din motive economic-sociale, nici servicii obstetricale CI DOAR AVORTURI.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Abby spune că practica „donării” țesuturilor fetale de la copiii avortați exista și în perioada în care a fost activă la PP. Ea apreciază că fiecare clinică face un profit de 120.000 USD lunar doar din vânzarea de țesuturi fetale.

Reamintim: PP primește aproape 500 de milioane de dolari anual din banii contribuabililor! Pe fondul acestui scandal, mișcarea prolife din SUA insistă tot mai mult pentru stoparea finanțării de la buget a acestui business. Pe rețelele sociale, campania anti-PP poate fi urmărită cu ajutorul etichetei (hastag) #DefundPP.

Dar ce se face totuși cu aceste țesuturi? Femeile sunt păcălite să „doneze” țesuturile fetale spunându-li-se că acestea vor fi folosite pentru cercetare și că „vor salva viețile altora” (în cuvintele lui Abby Johnson).

Desigur, cel mai grav lucru nu este că se vând bucăți din corpurile unor copii. Cel mai grav lucru este că acești copii sunt uciși. Dar pentru a se trezi și a respinge avortul, America are nevoie, așa cum spune părintele Frank Pavone, să vadă ce înseamnă avortul. Cazul vânzării de organe la Planned Parenthood este poate ale doilea șoc major pe care mișcarea prolife americană îl provoacă, după expunerea în atenția publicului a ororii numite „avort cu naștere parțială.” Am mai scris despre acesta, dar vă reamintim:

Avortul cu naștere parțială

Avortul cu naștere parțială se face în ultimul trimestru de sarcină, când copilul este viabil (poate supraviețui în afara pântecelui mamei). Copilul este poziționat cu picioarele înainte, scos ca la o naștere obișnuită, iar când ajunge la cap, medicul înfige o foarfecă și face o gaură în ceafa copilului. Apoi, cu ajutorul unui aspirator, îi aspiră creierul, după care copilul este scos complet.

partial_birth_abortionCum s-a ajuns ca această practică să fie legală în SUA – și apărată încă de feministele radicale, de Planned Parenthood și de ticălosul de Obama (care a și votat contra interzicerii ei de mai multe ori, inclusiv pe vremea când era un simple senator) este o altă discuție. Lăsând-o pentru altă dată, există oare cineva întreg la minte și cu bune intenții care să considere această procedură licită și legitimă? Care să poată afirma ca servește interesele femeilor și le protejează sănătatea?

avort-trimestrul-III
Demonstrație a procedurii avortului cu naștere parțială
avort-natere-partiala-copil-ucis
„Drepturile femeilor” la lucru

Barack Obama: „Dumnezeu să binecuvinteze Planned Parenthood”

Barack Obama a spus cel puțin o dată, în 2013, „Dumnezeu să binecuvinteze Planned Parenthood”. Dar ar putea Dumnezeu să binecuvinteze o organizație criminală? Dumnezeul lui Obama – care nu este și al nostru – poate.

barackobama24Atitudinea președintelui nu este deloc o surpriză. Noi am documentat încă din perioada campaniei electorale pentru cel de-al doilea mandat poziția lui Obama privind subiectele sensibile precum avortul și homosexualitatea. Obama este cel mai pro-avort președinte al SUA – așa cum am documentat în materialul Obama se va opune prin veto legii care ar interzice avortul după 20 de săptămâni de sarcină. Istoricul lui Obama în ce privește avortul.

Cum s-a dat deja startul campaniei preliminare în vederea alegerii succesorului lui Barack Obama, candidații au început deja să se poziționeze în ce privește finanțarea de la buget pentru Planned Parenthood. Vom reveni asupra acestui subiect, pe larg.

Ceea ce dorim să accentuăm deocamdată este că Planned Parenthood dă senzația unei structuri-cameleon: oficial este o organizație „non-profit”, dar are particularitățile unui business; funcționează legal, dar activitățile sale aduc mai degrabă cu ale unei organizații criminale de mari dimensiuni; primește fonduri de la stat, deși este „non-guvernamentală”. Iată câteva elemente:

  1. Sprijin internațional masiv de la organizații globaliste influente. Am documentat în articolul „Zeci de milioane de dolari acordați pentru propaganda avortului la nivel internațional. Fundațiile magnaților Ford, Gates, Buffet sau Packard – campioane”
  2. Lobby politic extrem de puternic. Are o influență atât de mare încât a reușit să determine congressman-ii Partidului Democrat să boicoteze total evenimentul în care au fost proiectate, special pentru ei, înregistrările video despre care menționam mai sus.
  3. Fondatoarea sa a fost o rasistă și eugenistă notorie, Margaret Sanger.
  4. Planned Parenthood, deși e de factor un business cu profituri uriașe, a beneficiat și beneficiază și de circa 500 de milioane de dolari subvenții de la bugetul federal, anual
  5. Deși pretinde că oferă servicii de sănătate, avorturile reprezintă 94% din totalul activității sale.

Dincolo de „Imperiul avortului” și de comerțul cu organe: sexualizarea copiilor și favorizarea pedofililor

Planned Parenthood se ocupă cu mai mult decât milioane de avorturi și vânzarea cadavrelor nefericiților copii.

Organizația juridică Alliance Defending Freedom a făcut public acum câteva zile un raport cu privire la mușamalizarea de către clinicile PP a cazurilor de agresiune sexuală asupra minorelor. Detalii în această postare, publicată tot astăzi.

În luna iulie, Family Watch International a publicat un alt raport, intitulat „Avortați Planned Parenthood:  Imperiul fraudei, înșelătoriei și sexualizării copiilor” (“Abort Planned Parenthood: An Empire of Fraud, Deceit and the Sexualization of Children”) acuză PP că promovează agresiv sexualizarea tinerilor prin programe de „educație sexuală” care îi învață pe aceștia că au „dreptul la plăcere sexuală” și îi încurajează să se angajeze într-o „largă varietate de acte sexuale” pentru a-și exercita acest drept. Raportul notează că Planned Parenthood „încurajează de asemenea copiii să frecventeze saiturile pornografice și magazinele sex-shop.”

A se vedea și articolul nostru mai vechi Peru: Organizațiile pro-avort cer coborârea vârstei consimțămantului sexual pentru a-și putea vinde serviciile.

Planned Parenthood are filiale și organizații afiliate în majoritatea țărilor europene. Partenerul din România al International Planned Parenthood Federation, „Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală” (SECS) este cel mai insistent lobby-ist în favoarea introducerii orei de „educație sexuală” în școlile românești.

Planned Parenthood primește bani și de la cetățenii europeni. De la dumneata, cititorule

PP este și beneficiar al unor sume importante primite de la bugetul UE sub titlul „ajutor pentru dezvoltare”. Mai exact, sunt sume care finanțează programele PP de promovare a avortului în țări terțe, în curs de dezvoltare, sub pretextul „sănătății materne”. Eurodeputatul Mirosav Mikolasik a remis Comisiei Europene, principalul ordonator de fonduri al Uniunii, o întrebare scrisă pentru a clarifica această chestiune. D-ul Mikolasik dorește să știe în ce măsură Comisia cunoaște înregistrările video apărute în presa americană, dacă va condamna aceste practici și va suspenda finanțarea și care este poziția sa privitor la solicitarea PP de a se implica în procesul pe care „Unul dintre Noi” l-a intentat Comisiei Europene pentru refuzul acesteia de a da curs inițiativei legislative a cetățenilor.

Iată facsimilul interpelării; vom reveni după ce vom avea răspunsul Comisiei.

11737941_1006612182692425_1958736845470279742_n


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here