Raport: Planned Parenthood facilitează, de mulți ani, abuzurile sexuale asupra copiilor

1391

PlannedParenthoodAlliance Defending Freedom, cea mai importantă organizație de juriști creștini din America, a făcut public un raport care arată că Planned Parenthood (PP), cea mai importantă rețea de clinici de avort din America de Nord, acceptă să facă avorturi în cazul unor fete foarte tinere, ascunzând autorităților fapul că acestea au fost abuzate sexual.

IPPF, care primește anual circa 500 milioane de dolari din banii contribuabililor americani pentru a-și dezvolta afacerea, deși are statut de „ONG”, se află în centrul unui scandal major de câteva luni, după ce în mediul online circulă mai multe înregistrări video care dovedesc că face trafic cu organele copiilor avortați.

Raportul detaliază cazuri în care clinici PP din SUA au acceptat, contra mită, să chiureteze minore violate fără să raporteze autorităților. Astfel, violatorii au scăpat nepedepsiți.

Documentul poate fi citit integral aici.

„Raportul suplimentează muntele de informații care fac din oprirea finanțării Planned Parenthood o prioritate clară,” a declarat fostul procuror Michael J. Norton, acum Senior Counsel la Alliance Defending Freedom. „Putem încredința banii noștri munciți din greu la mii de centre de sănătate adevărate. Planned Parenthood a dovedit, de decenii, că nu este de încredere. Singurul lucru la care mai are dreptul este o anchetă federală.”

Pe rețelele sociale, campania anti-PP poate fi urmărită cu ajutorul etichetei (hastag) #DefundPP.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here