Parlamentul European interzice o expoziție pro-vita, dar permite un eveniment Planned Parenthood

1373

Parlamentul European a refuzat autorizarea unei expoziții despre realitatea avortului, dar găzduiește un eveniment sponsorizat de Planned Parenthood

Parlamentul European devine pe zi ce trece o caricatură. După ce sunt lipsiți de vreo putere legislativă reală (80% dintre legi fiind emanate de la Comisia Europeană, un organism numit, nu ales de cetățeni!), principala preocupare a membrilor acestuia sunt dezbaterile sterile și datul ochilor peste cap la auzul vreunei păreri mai incorecte politic.

După cum știți din nenumăratele rapoarte semnalate aici, promovarea avortului, a homosexualității și a „drepturilor sexuale” ocupă o mare parte din timpul comisiilor de specialitate din PE. Când vine vorba de astfel de subiecte, dublul standard este prezent întotdeauna: o expoziție de imagini ale avortului nu a primit aprobare de a fi prezentată în spațiile Parlamentului, dar la doar câteva zile distanță un eveniment sponsorizat de  Planned Parenthood – cel mai mare furnizor de avorturi din America de Nord – a fost găzduit în aceleași spații.

Imaginile interzise alcătuiau o expoziție foto care dorea să atragă atenția asupra realităților crude ale avortului – principala cauză de mortalitate în Europa la oamenii sub 65 de ani. Chestorii eurodeputaților au fost loviți brusc de pudoare și au decis să nu o autorizeze. Motivul? Era prea controversată și provocatoare, din cauza imaginilor explicite (vezi punctul 8.3 al documentului). Uită să ne explice funcționarii din PE, dacă tot este vorba despre exercitarea unui drept – adică ceva sancționat de lege ca permis și folositor societății și individului – cum anume pot fi aspecte ale acestuia atât de neplăcute ca să poată fi expuse?

Asta nu i-a împiedicat să permită poate celei mai mari organizații criminale din lume, Planned Parenthood, să co-sponsorizeze un eveniment chiar într-una din clădirile Parlamentului. Acesta a avut loc marți, 22 septembrie și a avut ca temă accesul la metodeel moderne de contracepție.

eveniment-PP-PEPlanned Parenthood este în centrul unui scadal de proporții în SUA, după ce mai multe înregistrări video au dezvăluit practica macabră a comercializării de organe ale copiilor avortați. Mai mult decât atât, s-a dovedit că PP încearcă să atragă la avort cât mai multe femei cu sarcină avansată și chiar să execute procedura așa fel încât cadavrele copiilor să fie pe cât posibil intacte. O investigație criminală a fost lansată iar în Parlamentul federal american a fost făcut primul pas spre stoparea finanțării de la buget a acestei instituții. La Parlamentul European nu s-a aflat însă probabil de aceste lucruri, căci canibalii contemporani au primit fără probleme autorizație pentru a se expune ca „apărători ai drepturilor femeii”.

Evident însă, spre deosebire de expoziția fotografică, PP nu și-a propus să afișeze public imagini cu adevărata natură a activităților sale. Din contră: din posterul de prezentare fete și femei zâmbesc generos. Având în vedere că 94% din activitatea PP o constituie avorturile, ne întrebăm în ce fel de „contracepție” tot vor să ne educe șefii business-ului american.

Oricum, aflăm că circa 80 de persoane s-au adunat în sala de seminar pentru a protesta contra prezenței măcelarilor și vânzătorilor de cadavre în Parlamentul European. Deputații Arne Gericke și Beatrix von Storch au intervenit pentru a-și exprima nemulțumirea. La plecarea lor, sala a rămas aproape goală.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here