VIDEO Medic român prezent la Sinodul Familiilor de la Vatican: Homosexualii trebuie încurajați să iasă din starea de păcat. Sinodul este confiscat de o minoritate leninistă

1921

După apreciata intervenție avută vineri în plenul Sinodului Familiilor, care are loc la Vatican în prezența Papei Fracisc și a episcopilor catolici din întreaga lume, d-na Anca Cernea, reprezentanta laicatului catolic din România, a fost intervievată de John-Henry Westen, unul din editorii celui mai important portal pro-life din lume, LifeSitenews.com.

D-na Cernea, de profesie medic, a păstrat în interviu aceeași linie de argumentație din speech-ul de vineri, anume că Biserica Romei este subminată din interior de o grupare leninistă, minoritară dar influentă și bine organizată, care caută să elimine câteva dintre elementele esențiale ale doctrinei catolice privind viața de familie.

Redăm mai jos interviul video, reamintind preocuparea noastră, ca laici creștin-ortodocși pentru ceea ce se întâmplă la Sinodul de la Vatican și pentru deciziile care vor veni de acolo.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here