VIDEO Demograful american Steven Mosher despre schimările politicii demografice din China. „Am fost prezent în sălile de operații chineze, când femei cu sarcini de 7-8-9 luni erau deschise ca niște cutii de conserve”.

2154

„Am fost prezent în sălile de operații chineze, când femei cu sarcini de 7-8-9 luni erau deschise ca niște cutii de conserve”.

De curând, China a anunțat oficial că va renunța la politica sa antinatalistă datând din anii 1970 și care limita la unu numărul copiilor din fiecare familie. Pe lângă efectul dezastruos al dezechilibrului între sexe (China are cam 30 de milioane mai mulți bărbați decât femei din cauza „preferinței culturale”), politica antinatalistă are „roade” care ar face teoreticienii eugenismului nazist să pară copii nevinovați: circa 400 de milioane de avorturi, din care sute de milioane avorturi forțate urmate de sterilizări.

Despre ce anume face regimul comunist de la Beijing să ia această măsură după 35 de ani și cât este ea de reală vorbește Steven Mosher, directorul Population Research Institute (www.pop.org), un think-tank din SUA. Dl. Mosher a fost ateu și pro-avort până la contactul cu realitățile programelor de control al populației din China, ulterior el devenind romano-catolic practicant și tată a 9 copii.

Citește și: Documentarul „Este o fată!”, despre genocidul modern împotriva femeilor, va fi prezentat în premieră în România


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here