Consiliul Europei: Dezbaterea raportului privind maternitatea surogat, amânată din cauza suspiciunilor privind autoarea (autorul?)

1391

maxresdefaultLuni, la Comitetul pentru Afaceri Sociale, Sănătate și Dezvoltare Sustenabilă din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei s-a discutat raportul „Drepturile omului și probleme etice legate de surogație” despre care am relatat aici.

Ori, mai bine zis, s-a amânat discutarea, întrucât persoana raportorului, senatorul belgian Petra de Sutter, a fost puternic contestată pe motivul unui conflict de interese vizibil, pentru cei onești, din avion: de Sutter este medic ginecolog și lucrează chiar în industria reproducerii asistate.

La presiunea îndreptată către raportor a contribuit desigur mobilizarea organizațiilor pro-life din Uniunea Internațională pentru Abolirea Surogației, în care și PRO VITA București este membră, care au solicitat Consiliului Europei să constate că „Singura formă acceptabilă de reglementare a surogației este interzicerea completă”.

Dacă până la această oră comunitatea „minorităților sexuale” (de Sutter este un transsexual, sau o transsexuală, încurcă-i drace!) n-a strigat „fault, săriți, homofobii!” putem fi siguri că motivul de contestare este solid și sperăm ca reluarea subiectului să aducă și schimbarea raportorului cu cineva (mai) onest. Vă ținem la curent.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here