ONU: Încă un eșec pentru agenda sexualiștilor și avortiștilor

70th-Anniversary-banner.În vreme ce birocrația ONU, cu sprijinul guvernelor și al ONG-urilor din Statele Unite și țările UE, nu precupețește niciun efort (vorba unui fost președinte al României) pentru a impune revoluția sexuală asupra întregii lumi, se vădește încă o dată că Adunarea Generală a ONU, adevăratul legiuitor al ONU, este mult mai puțin „open-minded”.

Așa cum relatează Stefano Gennarini de la Centrul pentru Familie și Drepturile Omului (C-Fam), ONG conservator care monitorizează și intervine în activitatea organismelor internaționale, lobby-ul homosexual a suferit încă o înfrângere săptămâna trecută, când un paragraf despre „educația sexuală” (o punem în ghilimele pentru că ea nu are prea mult de-a face cu educația, ci cu ideologizarea copiilor, așa cum am arătat în nenumărate rânduri) într-un proiect de rezoluție privind drepturile copiilor a fost îndepărtat. După negocieri intense care au durat 4 ore și amendamente multiple, ședința a fost finalizată cu un vot din care paragraful contestat lipsea. Similar, limbajul privitor la așa-zisele „drepturi reproductive” a fost eliminat dintr-o rezoluție privind politicile de tineret, în ciuda insistenței țărilor occidentale.

Citește și ONU: Înfrângere zdrobitoare pentru agenda sexuală radicală

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului adoptă o rezoluție pro-familie. România votează ÎMPOTRIVĂ. Ministerul de Externe zice că e bine și la vară cald


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here