Președintele Parlamentului Ungariei: „Nu vrem nebunie gender; vrem ca băieții noștri să fie bărbați, iar femeile noastre să dea naștere la copii”

László KövérSursele noastre de la Budapesta ne transmit că László Kövér, președintele Országgyűlés (Adunarea Națională, parlamentul Ungariei) a spus, în timpul discursului său de ieri de la congresul partidului de guvernământ, Fidesz, condus de Viktor Orban:

„Nu dorim societatea deschisă a lui Soroș, nu vrem nebunia gender, vrem ca băieții noștri să fie bărbați, iar femeile să nască (copii).

Nu dorim Statele Unite ale Europei, nu dorim multiculturalism, nu dorim puterea lui Mamona. Vrem cultura noastră. Vrem o Ungarie independentă, vrem Europa națiunilor, a comunităților tradiționale, Europa creștină.”

În timp ce în Ungaria acesta este discurs „mainstream” în ultimii ani, vă rugăm să faceți un exercițiu de imaginație și să identificați măcar un singur politician român care să aibă curajul să rostească aceste cuvinte.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


10 COMENTARII

 1. Sunt destui si in Romania care pronunta aceleasi cuvinte : Bogdan Diaconu ( Romania Unita ) , sau
  Marian Munteanu ( liderul Pietei Universitatii ) sau Mircea Platon, sau Calin Georgescu care de ani de
  zile public spune aceleasi lucruri . Globalistii spalati pe creier de marile corporatii sunt si ei destui,
  dar in nici un caz nu sunt majoritari . Si asta din simplul motiv ca in Romania ,traditiile atat populare,
  cat si crestine , in plus si Biserica , sunt extrem de puternice.

 2. Da, sunt si in Romania oameni care spun acelasi lucru dar niciunul nu este la putere si nici nu au șansa să ajungă la putere, asta este (marea) diferența dintre noi si Ungaria. Mai mult, in Ungaria puterea este conservatoare si opozitia (JOBBIK) este ultraconservatoare pe cînd la noi puterea este ultra-globalistă și opozitia mai putin globalistă.

  Apropos, vorbind cat de cat si limba maghiara am citit declaratia lui Vona Gabor, liderul Jobbik, la scoala de vară de la Balvanyos, parcă, acum 2 ani. A spus așa, citez din memorie, ”rog presa din Romania insistent sa transmită națiunii române mesajul meu: noi ne apărăm etnicii maghiari din țările din jurul nostru dar nu avem niciun resentiment față de români, slovaci sau sârbi, ba dimpotrivă, cred că ar trebui să ne unim impotriva dușmanului nostru comun – capitalul străin, globalist” – ce părere aveți, i-a respectat presa din Romania dorința. Chiar am urmărit atunci, niciun cuvânt nu au spus, ba dimpotrivă au răstălmăcit o parte din declaratii ca să iasă că ungurii vor Ardealul..de parcă Ungaria are nevoie de o minoritate românească de 40% și guvern românesc, rpin urmare la fiecare 4 ani.

 3. Nu mai agreati ce spune nebunul asta. Nimeni nu spune sa devenim gay. Nimeni nu spune sa ne uitam radacinile.
  Spun doar sa fim toleranti. Si pe asta, cu Ungaria „mare” cu tot, nu-l mai citati.

 4. Big like pt. Milescu Spătarul! Mai puţin pt. următorul „tovarăș” – Dan Stroescu care refuză din capu’ locului să citească, să se documenteze, să gândească și abia după aceea să grăiască…Păcat de el! Noroc cu cei (din ce în ce mai mulţi!) care refuză dogmele și îndoctrinarea (citește: „îndobitocirea în masă”) isteria în locul istoriei și care încep să-și ridice glasul pentru o Românie a oamenilor cu bun simţ, care-și respectă neamul, dar și celelalte neamuri de creștini cu care convieţuiesc de multe secole.

 5. Şi noi românii dorim acelaşi lucru, dar din pacate noi romanii n-am stiut niciodata cu cine sa ne aliniem si cei de la putere n-au coloana vertebrala !

 6. Am eu ceva cu maghiarii 🙂 .. dar frate, ce-i al lor al lor este. Sunt oameni cu sange in instalatie si pentru asta ii respect. Jos palaria Ungaria! Bravo voua!

 7. Dimnul Ferenc nu este tolerant, spre deosebire de morala creștina, si este mare păcat. Cu toate acestea respect părerea lui, fără sa presupun ca nu s-a documentat. A citit, dar probabil ca nu tot. Cum spunea Iorga despre cineva, când a fost întrebat: „nu-i așa ca cutare are multă minte?” – iar marele nostru cărturar ar fi răspuns : „multă da, dar nu tătă”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here