București: Protest de solidaritate cu familia Marius și Ruth Bodnariu, sâmbătă 19 decembrie, în fața Ambasadei Norvegiei. Dați înapoi copiii familiei Bodnariu!

2131

protest-familia-bodnariu-agnus-deiSâmbătă, 19 decembrie, de la ora 12.00, în fața Ambasadei Norvegiei la București (str. Atena, nr. 18, Sector 1 – zona Piata Victoriei) va avea loc un protest autorizat față de abuzurile comise de autoritățile norvegiene „de protecție a copilului” împotriva familiei Bodnariu.

Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/109493392757523/

Acest protest este autorizat de familia Bodnariu.

Manifestația însă nu se referă doar la Marius si Ruth Bodnariu, ci și la zecile de familii ai caror copii au fost confiscati de catre aceleasi institutii in ultimii ani. Norvegia, Europa si intreaga lume trebuie sa cunoasca dramele pe care Barnevernet le produce in randul familiilor prin abuzurile pe care le face. Autoritatile norvegiene trebuie sa primeasca acest mesaj si sa intervina institutional pentru a stopa metodele folosite de catre aceasta institutie de “protectie a copilului”, metode prin care distrug familia, deopotriva parintii si copiii.

La acest moment, cei 5 copii ai lui Marius și Ruth sunt ținuți nejustificat în trei familii surogat. Pe 15 decembrie, in urma unei intalniri cu agenții Barnevernet, parintilor li s-a comunicat ca autoritatea de protectie a copilului „vrea sa ii cunoasca mai bine” si sa-i consilieze abia in luna februarie 2016, dar ca in acelasi timp demareaza procedura de adopție pentru toți cei 5 copii ai familiei.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here