Un ticălos ipocrit: Barack Obama

3700

obama-tearsPe 5 ianuarie, vorbind pătimaș despre necesitatea restricționării posesiei de arme în SUA, președintele Barack Obama a vărsat câteva lacrimi, de mila victimelor violenței armate. Nu spunem „a plâns”, pentru că să plângi înseamnă să fii sincer. Or, Obama este un cabotin și nimic mai mult. A dovedit-o, dacă mai era necesar, 3 zile mai târziu, când și-a opus veto-ul prezidențial legii adoptate de Congres pentru definanțarea mașinăriei de ucis și dezmembrat a Planned Parenthood.

Așa cum anunțase repetat, Președintele a oprit prin veto legea care ar fi lipsit de banii de la bugetul public (500 de milioane de dolari anual) rețeaua Planned Parenthood, perversa industrie criminală a avortului, care se prezintă sub titlul de „ONG” care „protejează drepturile femeilor”.

În vară am relatat, repetat, despre scandalul-monstru în care PP este implicată. O serie de înregistrări cu camera ascunsă devoalează modul în care, pentru a-și mări profiturile (doar e non-profit, nu?) șefii Planned Parenthood dezmembrează și vând organe din cadavrele copiilor avortați; ba mai mult, încearcă să atragă la avort femeie cu sarcini cât mai avansate pentru ca rezultatele comerțului cu organe de copil să aibă rezulte optime.

În loc să ia atitudine și să acționeze, nu spunem pentru scoaterea în afara legii, dar măcar pentru prevenirea folosirii banilor contribuabililor pentru această monstruoasă industrie, șeful celui mai puternic guvern din lume, ales de 2 ori, Barack Obama îi este complice, forțându-i la complicitate și pe cetățenii americani.

Nu este, desigur, nicio supriză că a procedat așa. Dar decizia sa, în acest moment cheie, va fi reamintită peste ani ca unul din acte chintesențiale ale mandatelor Obama la Casa Albă: plângi de mila celor (puțini!) uciși de armele de foc, ștergi dintr-un condei pe cei mulți, 900.000 anual, nu doar nevinovați ci și fără apărare, omorâți prin avort.

În campaniile electorale, Planned Parenthood a fost unul din cei mai importanți donatori ai lui Obama, despre care se știa de mult că este radical pro-avort, susținând fără rezerve chiar și inumana (și niciodată necesara) pracitcă a avortului în ultimul trimestru de sarcină. Acum, PP colectează bani pentru cea care se dorește succesoarea de ticăloșii a lui Obama: Hillary Clinton. În politica americană, se pare, drepturile omului sunt de vânzare – sau cel puțin de închiriat, pe mandate de câte 4 ani.

Citește și: Planned Parenthood expus (I). Guvernul SUA finanțează o organizație criminală

Planned Parenthood expus (II). „Planned Parenthood” în cuvintele fondatoarei sale

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Planned Parenthood expus (III). Cifre relevante: mai multe avorturi, mai puține servicii de sănătate….

Raport: Planned Parenthood facilitează, de mulți ani, abuzurile sexuale asupra copiilor

anti-abortion_1719130c


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here