Transgenderismul corespunde perfect filozofiei colectiviste comuniste

1343

Intr-un articol publicat de YahooNews, pe 1 decembrie a.c., de Ziua Mondiala a SIDA, sunt evocate greutațile cu care se confrunta un grup specific de oameni bolnavi de HIV/SIDA: femeile transgender. Constatarile Organizației Mondiale a Sanatații, care ofera date din 15 țari cu privire la acest grup, arata ca femeile transgender au un risc de 49 de ori mai mare de a se imbolnavi de HIV, fața de populația generala. Este un motiv in plus de a avertiza populația asupra riscurilor adoptarii acestui mod de viața.

Totuși, ceea ce face autorul articolului este sa victimizeze in mod exagerat persoanele care aleg acest comportament, ceea ce nu le ajuta in nici un fel. Autorul inclina sa blameze societatea, comunitatea medicala pentru situația grea a acestui grup de persoane, dar uita sa menționeze ca, in asemenea chestiuni, care țin de alegerea unui mod de viața, in general,  responsabilitatea individuala e cea care primeaza. A blama intreaga societate, „colectivul”, e o acțiune specifica lumii comuniste sau cel puțin așa am ințelege-o noi, cei trecuți prin comunism. Colectivitatea este, totuși, un construct artificial, care raspunde unor nevoi totalitare, iar indivizii sunt entitați reale. In acest sens, transgenderismul corespunde perfect filozofiei colectiviste comuniste.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


Provita Media promovează valorile pro-vita în România: protejarea și respectarea copilului nenăscut, respectarea demnității umane de la concepția naturală până la moartea naturală. Reprezentanții Asociației își propun să contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce țin de familie, de educația morală creștină și, în special, asupra celor legate de protejarea copilului nenăscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here