Legea lui Dragnea sau „politia gandirii”. O „toleranţă” amenintătoare!

1871
1984-george-orwellDacă o asemenea lege va fi votată atunci putem spune că am intrat în era cea mai întunecată din istoria României. Vom trăi coşmarul din “Ferma animalelor” sau din romanul “1984”  a lui George Orwell,  în care  găsim descrise metaforic societăţile totalitare, guvernate prin control absolut şi prin frică.
Va intra in scenă POLITIA GANDIRII, va trebui sa vorbim doar in „noua vorbă” orwelliana.
Va fi interzis sa spui ce gandeşti în presă, pe bloguri, pe facebook, în discuţiile cu cei din jur.  Totalitarismul comunist va părea un mic copil pe lângă Legea „noii toleranţe” şi a antidiscriminării a lui Liviu Dragnea.
Prin TOLERANTA din legea lui Dragnea o schimbare foarte urâtă se va produce în România. Toleranţa din legea lui este foarte diferită de cea din dicţionare. În dicţionar toleranţa este descrisă astfel: „a recunoaşte şi a respecta credinţele, opiniile şi practicile altora fără a le împărtăşi”. Toleranţa tradiţională  era o frumoasă virtute creştină care nu te obliga să aderi la convingerea şi comportamentul unei persoane sau grup de persoane cu care nu erai de acord. Noua toleranţă din legea lui Dragnea este la kilometri distanţă de ceea ce înseamnă toleranţa tradiţională.
Ea afirmă că nu mai există adevăr absolut. Toate convingerile, valorile, stilurile de viaţă sunt egale. Toate punctele de vedere trebuiesc respectate sau apaludate. După principiul toleranţei tradiţionale puteam, de exemplu, să transmitem copiilor noştri respectul pentru nişte valori creştine spunând că acestea sunt cele mai valoroase şi că comportamentul creştin este cel mai bun. După legea lui Dragnea eşti considerat intolerant şi vei fi amendat cu sume uriaşe (până la 100.000 de lei, dacă spui, de exemplu, că credinţa ta creştină este mai bună decât cea islamică).
De asemenea, dacă nu vei fi de acord ca homosexualii să meargă în şcoli să îţi “educe” copiii, înseamnă că discriminezi un grup (şi aici amenzile sunt de la 2000 la 60.000 lei).
Aceasta lege este legea „pumnului in gura” pentru oricine indrazneste sa gandeasca rational. Va fi permisa doar „noua vorba” corectă politic. Nu vei mai putea spune nimic despre multe alte rele care ne pandesc, cum ar fi de exemplu invazia musulmana. Incepe epoca persecutiilor, in special persecutii împotriva creştinilor!
Ideologii care l-au inspirat pe Dragnea sunt acei ideologi care lovesc cel mai tare in creştinism. „Avem de a face cu o schimbare de o asemenea amploare, încât implicaţiile ei sunt deconcertante. Lucrul cel mai înfricoşător rămâne totuşi ignoranţa şi pasivitatea celor mai mulţi dintre creştini”-spun Josh McDowell şi Bob Hostetler.
Legea lui Dragnea este o adevărată nebunie care trebuie oprită! Vedeţi multe alte pericole aici.
Ce putem face? Până nu e prea târziu, de contactat deputații în fiecare colegiu (de Senat deja a trecut), de scris scrisori și emailuri cu rugămintea de a vota împotriva legii.

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here