Invitație: Relansarea cărții „Cancerul, dragostea mea”

2053

Poster lansare carte cancerulVă invităm joi, 3 martie, să fiți alături de noi la evenimentul de relansare a unei cărți dragi nouă „Cancerul, dragostea mea”. Este o carte auto-biografică despre o femeie puternică, despre speranță, credință și iubire, o adevărată lecție de viață pentru orice cititor, indiferent de vârstă, pregătire ori categorie socială.

Autoarea Mioara Grigore s-a stins în urmă cu 1 an, dar va fi reprezentată la eveniment de către cei 5 copii ai ei: (Maria, Antonie, Nectarie, Macrina,si Iustina). Ei nu sunt „un caz social”. Sunt 5 copii frumoși, care se luptă să aibă o viață normală pentru vârsta lor, să poată să meargă la școală, să rămână o familie și să aibă o viață demnă, așa cum au fost educați de părinții lor.

Mioara Grigore a scris „Cancerul, dragostea mea” pentru a ne ajuta atât pe noi cititorii – să nu uităm de valori, de familie, de ceea ce contează în viață – cât și cu speranța că, prin această carte îi va putea ajuta și pe copiii săi.

Banii strânși din vânzarea acestei cărți sunt, în prezent, singura sursă de venit a familiei Grigore.

Vă invităm așadar să fiți alături de noi joi, 3 martie, la Seneca AntiCafe, Str. Arhitect Ion Mincu Nr 1, începând cu ora 19.00, pentru prezentarea cărții “Cancerul, dragostea mea”, pe care o puteți cumpăra pentru dvs. sau pentru cineva drag dvs.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:
Georgiana Ciuta 0726499374

Despre cele 5 destine puteți afla mai multe informații și la adresa:
https://www.facebook.com/5-Copii-5-Destine-168832806822396/?fref=nf

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here