VIDEO Un medic a făcut 1.200 de avorturi. Acum dorește să arate lumii ce este, de fapt, un avort

133409

Poate că, dacă ar cunoaște adevărul cu privire la avort, toți oamenii ar deveni apărători ai copiilor nenăscuți. Cu această credință, organizația pro-viață Live Action a realizat un proiect în colaborare cu medicul fost avortist dr. Anthony Levantino – un nou site web care prezintă informații medicale corecte cu privire la avort.

AbortionProcedures.com îl prezintă pe dr. Levatino, care a efectuat peste 1200 de avorturi, descriind cele mai frecvente metode de avort, fiecare dintre acestea fiind prezentate sub formă de animații. (Nu se prezintă avorturi reale sau material „grafic”). Fiecare videoclip are 3-4 minute și prezintă procedura și riscurile medicale asociate, descrise într-un limbaj clinic și neemotiv.

Prezentăm videoclipul despre avortul prin dilatare și evacuare (chiuretajul la vârste mai înaintate ale sarcinii).

Pe site sunt prezentate procedurile pentru avort chimic („medical”), prin aspirație, prin dilatare și evacuare (trimestrul II de sarcină) și prin inducerea nașterii după otrăvirea copilului in utero (trimestrul III de sarcină).

Site-ul conține de asemenea un interviu cu dr. Levantino, care descrie modul în care a ajuns să renunțe să practice avorturi, precum și desființează mitul că avortul este necesar pentru a salva viața mamei și oferă informații despre pilula avortivă și alte chestiuni.

„Am ajuns să realizez că a omorî un copil în orice stadiu este un lucru greșit. Vreau să știți astăzi că, indiferent în ce situație sunteți sau ce ați făcut, vă puteți schimba.”

Un fragment din interviu („Este avortul necesar pentru a salva viața mamei?” Răspunsul este NU):

Lila Rose, președinta organizației Live Action, a declarat pentru LifeSiteNews că toate videoclipurile au fost revizuite de medici și alte cadre medicale. Lila Rose a declarat:

„Din cei patru ani de investigații sub acoperire, Live Action a descoperit că medicii avortiști mint frecvent femeile cu privire la stadiul de dezvoltare al copiilor, la brutalitatea avortului asupra copilului nenăscut și la riscurile procedurilor de avort pentru sănătatea și siguranța femeii. Nimeni nu știe mai multe despre aceste minciuni – sau cum pot fi demascate – decât un medic avortist.”

Știre preluată de pe LifeSiteNews

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


5 COMENTARII

  1. Grozav! După ce a făcut 1200 de avorturi s-a gândit ca nu este corect ceea ce a făcut. Putea sa facă asta după primele avorturi, după 10, 20..nu după 1200. Asta fac toți la finalul carierei ca sa își împace intr-un fel mustrările și conștiința.

  2. @roxana…. dumnezeu spune ca nu e niciodata prea tarziu pentru pocaire. el nu doar ca s-a oprit din asta, dar acum incearca sa atraga atentia si altor oameni sa nu mai faca aceasta greseala. eu zic ca omul asta chiar face un efort. tu in schimb nu pari sa faci vreun efort din foarte gravul pacat prin care judeci alti oameni. doar dumnezeu are voie sa judece. esti dumnezeu?

  3. Daca stam bine si judecam toti gresim asa ca ar fi bine sa nu-i judecam pe altii sa ne gindim fiecare la greselile noastre asa ca nu va mai dati perfecti!

  4. Da sunt de a cord cu cele spuse de mai sus, tot ce e important ca omul e constient de cea ce o facut, Dumnezeu asa lucreaza intr-un mod minunata cu oamenii…… Pana cand omul de la sinea lui a zis ca nu e bine. Cum ziceati ca niciodată nu e tarziu…… Dumnezeu sa lucreze asa cu toti care se mai ocupă cu treaba asta….. Rugativa pentru viitorul copiilor care sper din sufletul meu sa nu mai fie asa cum a fost…. E intradevar un pacat….. Fără ajutorul lui Dumnezeu nu putem…..

  5. Cu siguranță că acest medic si-a dat seama ca viața începe de la concepție. ..De fapt știa lucrul acesta….Însă cel mai îmbucurător este ca acum susține ceea ce înainte credea ca este doar un produs al concepției. ..Conglomeratul de celule așa cum susțin unii…Este de fapt o ființă vie…Și iată ce spune Biblia despre acest amalgam de celule: Când nu eram decât un plod fără chip…ochii Tai mă vedeau…Și în cartea Ta erau scrise toate zilele vieții mele…Mai înainte sa fii fost vreuna din ele….Fără un abuz religios…..Viața este dăruită în exclusivitate de Dumnezeu. Iar omul trebuie sa o respecte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here