De ce ar trebui acuzată Norvegia de crime împotriva umanității

2236

norway-barnevernet-bodnariuUn portal româno-american din Carolina de Nord, Armonia Magazine, sintetizează motivele pentru care Norvegia ar trebui să fie acuzată de crime împotriva umanității de către comunitatea internațională. (Articolul lui John Infrason poate fi citit aici.)

 • Pentru cei 10.000 de copii născuți în timpul celui de-al doilea război mondial din mame norvegiene și tați germani, care au fost luați cu forța din familii de către autorități și torturați în ”casele de copii” pentru ”vina” de a avea un tată nazist. [Din declarația unui supraviețuitor: ”Doi copii de 5 ani au fost lăsați timp de două zile și două nopți în cocina de porci. Apoi au fost luați și frecați cu acid până li s-a jupuit pielea pe motiv că ”mirosul de nazist trebuie să fie îndepărtat”.]
 • Pentru că timp de 50 de ani celor care au supraviețuit torturilor li s-a refuzat dreptul de a deschide acțiuni în justiție pentru suferințele îndurate.
 • Pentru că Norvegia a creat cea mai crudă instituție, ce are și puteri absolute, din lumea civilizată. Barnevernet sau așa-zisul Serviciu de Protecție a Copilului este de fapt un gestapo ce acționează contra familiilor.
 • Pentru că Barnevernet îi ia cu forța pe copii din familiile lor fără anchetă socială, hotărîre judecătorească sau avertisment.
 • Pentru că această instituție comite un genocid psihologic împotriva copiilor pe care îi răpește și a părinților lor, folosindu-se de psihologi, avocați, polițiști și asistenți sociali.
 • Pentru că Norvegia pretinde că acțiunile ei au drept scop ”binele copilului”, când de fapt Barnevernet este condus de persoane ce au legături strânse cu diferite grupuri de interese.
 • Pentru că Norvegia nu respectă Declarația Universală a Drepturilor Omului, în special art. 12, 16 și 18.
 • Pentru că Norvegia încalcă Convenția Internațională a Drepturilor Copilului, în special art. 5,7,8 și 14. Norvegia este țară semnatară a Convenției.
 • Pentru că Norvegia îi consideră pe părinți vinovați până la proba contrarie și îi iau imediat copilul.
 • Pentru că anual mor peste 90 din copiii luați de Barnevernet.
 • Pentru răpirea celor 5 copii ai familiei Bodnariu. Din noiembrie 2015, nici Barnevernet și nici guvernul norvegian nu au emis o declarație oficială, acești copii fiind practic arestați.
 • Pentru că, de la reorganizarea Barnevernet în 1992, guvernul norvegian a conspirat împotriva umanității prin crimele și abuzurile psihologice pe care le-a comis.
 • Pentru că Norvegia se poartă ca un stat nazist cu copiii, fiind rasist, sadic și terorizând mii de familii.
 • Comunitatea internațională ar trebui să izoleze Norvegia, s-o investigheze și s-o pună sub acuzare, iar toi cei vinovați de crime împotriva umanității ar trebui pedepsiți.

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


3 COMENTARII

 1. Cu putin timp im urmă, televiziunea izraeliană a difuzat, PENTRU PRIMA OARA, un reportaj amplu despre afacerea, extrem de lucrativă, cu copiii smulși de lângă părinții lor de către Ministerul Asistenței și Serviciilor Sociale din Israel ( Ministry of Welfare and Social Services ).
  Ca și în Norvegia, oamenii de bună credință care protestează, ziariștii si activiștii care scriu pe bloguri despre acest subiect se confruntă cu anchete, arestări și urmăriri. Mau multe puteți afla la adresa (articolul este în engleză):
  http://www.redressonline.com/2016/03/the-lucrative-business-of-child-abuse-in-israel/
  Reportajul de 46 minute inclus in articol (și subtitrat în engleză) — `True Face of the Cry of the Welfare Israeli Kidnapped Children` poate fi vizionat la adresa de youtube: http://www.youtube.com/watch?v=BnhQZu4V1Bw

  Doua lucruri care retin atentia:
  — este prima oara când se dau cifre pentru sumele implicate in aceste afaceri
  — mentiunea, foarte trista ca, dupa 3 luni, copiii răpiti nu mai sânt atasati de parintii de lânga care au fost smulsi..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here