Tineretul politic suedez recidivează: după incest și necrofilie, vrea „drept la avort” și pentru bărbați

6055

fetus-placenta-670-640x420Militanții pro-viață au deplâns dintotdeauna tragedia taților cărora le este negat dreptul de a-și apăra copiii de avort. Din păcate, dacă femeia dorește să avorteze, bărbatul nu o poate împiedica să avorteze copilul lor comun.

Iată însă că tinerii radicaliști suedezi din cadrul Partidului Liberal Popular (LUF Väst), care au observat aceeași „inegalitate de gen”, susțin o soluție periculoasă pentru această problemă. The Independent relatează că aceștia doresc ca bărbații să își poată înceta drepturile parentale asupra copilului nenăscut până la 18 săptămâni de sarcină (același termen până la care avortul este permis pentru femei în Suedia).

Președintele LUF Väst, Marcus Nilsen, a declarat pentru The Local că propunerea ar promova egalitatea între bărbați și femei cu privire la puterea de a decide când și dacă să fie părinți. Conform lui Nilsen, propunerea lor le-ar permite bărbaților să își renege obligațiile și drepturile aferente paternității, pentru a aproxima libertatea femeii de a alege avortul. Dacă ar alege să renunțe la drepturile părintești, bărbatul nu ar mai fi obligat să plătească alocație de întreținere pentru copil și ar renunța la dreptul de a-și vedea copilul.

Declarația lui Nilsen, conform RT News:

Este ceva ce am considerat demn de a fi dezbătut, dar reacțiile au fost în mod copleșitor conservatoare, multe persoane considerând aceasta ca pe un atac la adresa familiei nucleare. Avem alte probleme pe care le considerăm prioritare, precum accesibilitatea locuințelor și locurile de muncă.

Există nenumărate exemple de bărbați care nu pot decide dacă vor să fie implicați ca părinți sau cât de implicați doresc să fie. Este important ca bărbații să rămână onești cu ei înșiși în ceea ce privește intențiile lor. Vedem propunerea noastră ca o decizie juridică clară.

În fața criticilor primite online conform cărora propunerea ar fi misogină, Nilson a răspuns că un grup de membre femei ale partidului a propus măsura la reuniunea de partid anuală.

„Aripa tânără” liberal-populară are un istoric de propuneri radicale, precum legalizarea incestului „consensual” pentru persoanele cu vârsta peste 15 ani și legalizarea necrofiliei cu condiția de a exista „acordul ante-mortem” al persoanei decedate.

Veteranii partidului, care au promovat la vremea lor homosexualitatea, avortul și secularizarea, au luat în derâdere demersul tineretului, demonstrându-se „conservatori” în raport cu aceștia. Seniorul Carl B. Hamilton i-a numit pe tineri idioți și i-a întrebat pe aceștia pe grupul lor de discuții dacă „sexul cu hipopotami” urmează pe agendă. Acestuia i-a fost revocat accesul pe grup, iar tinerii au replicat, în esență, într-un mod înfricoșător de lucid în nebunia lui, ceea ce putea fi așteptat: că au datoria de a aduce mai departe progresul pe linia de partid, întru desprinderea completă a legii de moralitate.

Din fericire, în prezent, noua propunere a tinerilor frumoși și liberi suedezi privind „avortul masculin” nu are șanse de a fi luată serios în considerare de guvernul Suediei – un lucru bun, deoarece este clar că, dacă ar fi adoptată, o astfel de propunere ar duce la proliferarea avorturilor: lipsa sprijinului este deseori un factor determinant în decizia unei femei de a avorta. Conform statisticilor, majoritatea femeilor care fac avort sunt necăsătorite, ceea ce indică lipsa susținerii din partea tatălui.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Adaptat după știrea originală postată de LifeNews.com.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


6 COMENTARII

 1. Dar problema este ca si tinerii nostri au inceput sa aiba tot felul de idei si de pareri occidentale ca rezultat al educarii ( de fapt manipularii ) lor cu ajutorul mass-mediei. De exemplu eu cunosc o familie care merge la biserica in fiecare duminica si au fost rugati sa semneze pentru modificarea Constitutiei pentru specificarea clara ca in Romania casatoria se intemeiaza intre un barbat si o femeie. Au semnat si l-au rugat si pe fiul lor adult sa semneze iar el nu a dorit. A zis ca el crede ca fiecare e liber sa isi traiasca viata cum vrea. Deci daca ne lasam copiii educati la TV si mai nou la scoala cam asa patim si ne indreptam tot inspre aceleasi ideologii…

 2. Copilul de care vorbiti a invatat ca nu este dreptul lui sa ii judece pe ceilalti. Felicitari pentru dansul. Problema generatiilor trecute este ca se considera detinatorii ädevarurilor absolute” si nu accepta alte pareri.

 3. „Nici un om nu este mai înrobit fără speranță decât acela care în mod fals se crede liber.” – Goethe

 4. adria 16/03/2016 at 8:09 pm
  „Nici un om nu este mai înrobit fără speranță decât acela care în mod fals se crede liber.” – Goethe FRUMOS RASPUNS ADRIA…Apropo despre –libertate !
  Sfânta Evanghelie după Ioan Capitolul 8

  BibliaOrtodoxa.ro „Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.” (Matei, 22,29)
  ACASĂ
  TÂLCUIRI
  RESURSE
  DESPRE
  CONTACT

  Caută
  Sfânta Evanghelie după Ioan
  Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
  Capitolul 8
  1. Iar Iisus S-a dus la Muntele Măslinilor.
  2. Dar dimineaţa iarăşi a venit în templu, şi tot poporul venea la El; şi El, şezând, îi învăţa.
  3. Şi au adus la El fariseii şi cărturarii pe o femeie, prinsă în adulter şi, aşezând-o în mijloc,
  4. Au zis Lui: Învăţătorule, această femeie a fost prinsă asupra faptului de adulter;
  5. Iar Moise ne-a poruncit în Lege ca pe unele ca acestea să le ucidem cu pietre. Dar Tu ce zici?
  6. Şi aceasta ziceau, ispitindu-L, ca să aibă de ce să-L învinuiască. Iar Iisus, plecându-Se în jos, scria cu degetul pe pământ.
  7. Şi stăruind să-L întrebe, El S-a ridicat şi le-a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei.
  8. Iarăşi plecându-Se, scria pe pământ.
  9. Iar ei auzind aceasta şi mustraţi fiind de cuget, ieşeau unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni şi până la cel din urmă, şi a rămas Iisus singur şi femeia, stând în mijloc.
  10. Şi ridicându-Se Iisus şi nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nu te-a osândit nici unul?
  11. Iar ea a zis: Nici unul, Doamne. Şi Iisus i-a zis: Nu te osândesc nici Eu. Mergi; de acum să nu mai păcătuieşti.
  12. Deci iarăşi le-a vorbit Iisus zicând: Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.
  13. De aceea fariseii I-au zis: Tu mărturiseşti despre Tine Însuţi; mărturia Ta nu este adevărată.
  14. A răspuns Iisus şi le-a zis: Chiar dacă Eu mărturisesc despre Mine Însumi, mărturia Mea este adevărată, fiindcă ştiu de unde am venit şi unde Mă duc. Voi nu ştiţi de unde vin, nici unde Mă duc.
  15. Voi judecaţi după trup; Eu nu judec pe nimeni.
  16. Şi chiar dacă Eu judec, judecata Mea este adevărată, pentru că nu sunt singur, ci Eu şi Cel ce M-a trimis pe Mine.
  17. Şi în Legea voastră este scris că mărturia a doi oameni este adevărată.
  18. Eu sunt Cel ce mărturisesc despre Mine Însumi şi mărturiseşte despre Mine Tatăl, Cel ce M-a trimis.
  19. Îi ziceau deci: Unde este Tatăl Tău? Răspuns-a Iisus: Nu mă ştiţi nici pe Mine nici pe Tatăl Meu; dacă M-aţi şti pe Mine, aţi şti şi pe Tatăl Meu.
  20. Cuvintele acestea le-a grăit Iisus în vistierie, pe când învăţa în templu; şi nimeni nu L-a prins, că încă nu venise ceasul Lui.
  21. Şi iarăşi le-a zis: Eu Mă duc şi Mă veţi căuta şi veţi muri în păcatul vostru. Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
  22. Deci ziceau iudeii: Nu cumva Îşi va ridica singur viaţa? Că zice: Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
  23. Şi El le zicea: Voi sunteţi din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteţi din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta.
  24. V-am spus deci vouă că veţi muri în păcatele voastre. Căci dacă nu credeţi că Eu sunt, veţi muri în păcatele voastre.
  25. Deci Îi ziceau ei: Cine eşti Tu? Şi a zis lor Iisus: Ceea ce v-am spus de la început.
  26. Multe am de spus despre voi şi de judecat. Dar Cel ce M-a trimis pe Mine adevărat este, şi cele ce am auzit de la El, Eu acestea le grăiesc în lume.
  27. Şi ei n-au înţeles că le vorbea despre Tatăl.
  28. Deci le-a zis Iisus: Când veţi înălţa pe Fiul Omului, atunci veţi cunoaşte că Eu sunt şi că de la Mine însumi nu fac nimic, ci precum M-a învăţat Tatăl, aşa vorbesc.
  29. Şi Cel ce M-a trimis este cu Mine; nu M-a lăsat singur, fiindcă Eu fac pururea cele plăcute Lui.
  30. Spunând El acestea, mulţi au crezut în El.
  31. Deci zicea Iisus către iudeii care crezuseră în El: Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei;
  32. Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
  33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânţa lui Avraam şi nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veţi fi liberi?
  34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.
  35. Iar robul nu rămâne în casă în veac; Fiul însă rămâne în veac.
  36. Deci, dacă Fiul vă va face liberi, liberi veţi fi într-adevăr.
  37. Ştiu vă sunteţi sămânţa lui Avraam, dar căutaţi să Mă omorâţi, pentru că cuvâtul Meu nu încape în voi.
  38. Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceţi ceea ce aţi auzit de la tatăl vostru.
  39. Ei au răspuns şi I-au zis: Tatăl nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Dacă aţi fi fiii lui Avraam, aţi face faptele lui Avraam.
  40. Dar voi acum căutaţi să Mă ucideţi pe Mine, Omul care v-am spus adevărul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a făcut aceasta.
  41. Voi faceţi faptele tatălui vostru. Zis-au Lui: Noi nu ne-am născut din desfrânare. Un tată avem: pe Dumnezeu.
  42. Le-a zis Iisus: Dacă Dumnezeu are fi Tatăl vostru, M-aţi iubi pe Mine, căci de la Dumnezeu am ieşit şi am venit. Pentru că n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.
  43. De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
  44. Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
  45. Dar pe Mine, fiindcă spun adevărul, nu Mă credeţi.
  46. Cine dintre voi Mă vădeşte de păcat? Dacă spun adevărul, de ce voi nu Mă credeţi?
  47. Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultaţi pentru că nu sunteţi de la Dumnezeu.
  48. Au răspuns iudeii şi I-au zis: Oare, nu zicem noi bine că Tu eşti samarinean şi ai demon?
  49. A răspuns Iisus: Eu nu am demon, ci cinstesc pe Tatăl Meu, şi voi nu Mă cinstiţi pe Mine.
  50. Dar Eu nu caut slava Mea. Este cine să o caute şi să judece.
  51. Adevărat, adevărat zic vouă: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac.
  52. Iudeii I-au zis: Acum am cunoscut că ai demon. Avraam a murit, de asemenea şi proorocii; şi Tu zici: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va gusta moartea în veac.
  53. Nu cumva eşti Tu mai mare decât tatăl nostru Avraam, care a murit? Şi au murit şi proorocii. Cine te faci Tu a fi?
  54. Iisus a răspuns: Dacă Mă slăvesc Eu pe Mine Însumi, slava Mea nimic nu este. Tatăl Meu este Cel care Mă slăveşte, despre Care ziceţi voi că este Dumnezeul vostru.
  55. Şi nu L-aţi cunoscut, dar Eu Îl ştiu; şi dacă aş zice că nu-L ştiu, aş fi mincinos asemenea vouă. Ci Îl ştiu şi păzesc cuvântul Lui.
  56. Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea şi a văzut-o şi s-a bucurat.
  57. Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani şi l-ai văzut pe Avraam?
  58. Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt mai înainte de a fi fost Avraam.
  59. Deci au luat pietre ca să arunce asupra Lui. Dar Iisus S-a ferit şi a ieşit din templu şi, trecând prin mijlocul lor, S-a dus.
  Va recomandam si alte repere ortodoxe online
  Slava lui Dumnezeu pentru toate!
  TRAFIC TRIPUL – Directo Web

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here