VIDEO Ce probleme mai are administrația marxistă a lui Obama: „combaterea stereotipurilor de gen” în jucării

După ce administrația Barack Obama s-a ocupat să facă toalete neutre (pentru persoanele care nu se identifică drept bărbați sau femei, adică) în Casa Albă, o nouă „problemă mondială” este acum vizată. O conferință de o zi și-a propus să combată „stereotipurile de gen” din jucării și alte produse consumate de copii.

Pentru cei nefamiliarizați cu termenii, tema poate părea o extravaganță hilară și… cam atât.

Din păcate, nu este. Combaterea „stereotipurilor de gen” face parte din agenda „gender mainstreaming”, o teorie socială centrată pe ideea de „identitate de gen”. Conform acesteia, identitatea persoanei este un cumul de preferințe, experiențe, valori imprimate de mediul social. Sexul biologic nu joacă nici un rol în identitatea persoanei; în locul lui se caută promovarea genului (gender, engl.), ca principiu de diferențiere socială. Cu alte cuvinte, bărbații și femeile ar fi absolut identici, iar determinismul genetic/sexual manifestat prin caracterisiticile sexuale ar fi total irelevant. Mediul social este, pentru promotorii teoriei gender, cel care construiește identitatea persoanei.

Evident, ceea ce este construit, poate să fie „deconstruit” și „reconstruit”.

Cu alte cuvinte, dragi părinți, nu are nicio importanță dacă copilul dvs. s-a născut cu organe genitale masculine. El trebuie educat că poate fi femeie, dacă așa „simte și dorește” el. Și nu doar femeie; poate fi oricare din cele 7-8 genuri (cam în fiecare an se adaugă unul). Asta se poate face doar prin asigurarea unei „neutralități” a mediului social și școlar, inclusiv prin eliminarea „stereotipurilor” care spun că băieții se îmbracă în albastru și se joacă cu mașini sau tancuri, iar fetele se îmbracă în roz și preferă păpușile.

Agenda gender este poate cel mai perfid instrument al revoluției culturale marxist-leniniste care face ravagii în Occident. Prin ea, atenția teoreticienilor este îndreptată în mod special asupra copiilor, aflați în perioada formării identității individuale, pentru a determina mutații sociale de proporții.

Puteți citi sau reciti mai multe aici:

Omul nou – de la cel comunist la cel unisex. Azi: spălarea pe creier a copiilor în Suedia. Genul „neutru”! 

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Agenda de gen și atacul asupra copiilor

Papa Francisc: Ideologia de gen este DEMONICĂ. Țările bogate condiționează ajutoarele de introducerea acestor ideologii în manualele școlare

Preocuparea pentru „stereotipurile de gen” e mult mai mult decât un exotism: este reprezentativă pentru sistemul moral-valoric promovat, de 8 ani, de administrația marxist-leninistului Barack Obama.

Finalul acesteia se apropie, din fericire. Dar dacă Hillary Clinton va fi următorul președinte – Dumnezeu să se îndure de America și de noi, aliații săi, în egală măsură.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

  1. Dacă așa stau lucrurile (nu trebuie să-i mai spui copilului că este fată sau băiat), atunci să nu-i mai spunem că este om. Poate copilul va simți că este pisică,găină sau porc. De ce să-i luăm bucuria de a lătra și de a sta în coteț.Să nu-l mai trimitem nici la școală dacă nu vrea, poate că el vrea să devină paznic la vite și 12ani de școală ar fi o pierdere de vreme…Doamne, ajută-ne!…Vai de sufletul lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here