VIDEO Caitlyn Jenner s-ar simți „mizerabil” și ar vrea să „redevină bărbat”

Fostul sportiv american Bruce „spuneți-mi Caitlyn” Jenner, care și-a făcut operație de schimbare de sex pentru a „deveni femeie” se simte „mizerabil” și ar vrea să „redevină” bărbat

„Icoana” transsexualismului internațional, fostul mare campion olimpic Bruce Jenner, ar putea fi ultima victimă a „bolșevicilor sexului” care au pus mâna pe Occident. După ce au exploatat o perioadă de îndoieli și de slăbiciuni din viața lui Jenner și l-au determinat să creadă că își poate „regăsi identitatea” făcându-și operație de schimbare de sex, după ce l-au plimbat ca pe ne-sfintele moaște pe la televiziuni și prin reviste glossy, declarându-l, halucinant, femeia anului (spre protestele unor feministe!), după ce i-au vânat și amenințat cu judecata pe cei care au îndrăznit să critice apetența bolnavă spre publicitate pentru acest caz, neo-marxiștii aflați la putere în Occident s-ar putea trezi în brațe cu un cartof fierbinte.

Conform unor informații din anturajul lui Jenner, acesta s-ar simți nefericit și „mizerabil” în noua ipostază și chiar s-ar gândi să „revină” la sexul bărbătesc. Punem „revină” între ghilimele, pentru că Jenner nu a fost niciodată altceva decât bărbat. Fantasmele întreținute de secta satanică sub influența căreia a căzut Jenner nu pot avea alt final decât mizeria. Cine știe câți alții nu se găsesc în aceeași situație dar, din cauza anonimatului în care trăiesc, nu au devenit subiecte de presă.

Cine va răspunde pentru durerea fizică (a tratamentelor hormonale chinuitoare) și sufletească a acestui om nefericit? Dar pentru sminteala în care el i-a aruncat pe cine știe câți alții?

Spre deosebire de prezentatorul știrii de mai sus însă, noi credem că principalul vinovat nu este Bruce Jenner – ci cei care și-au bătut joc de el.

Vade retro, Satana!


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


2 COMENTARII

  1. Nu poti deveni din barbat femeie. Poti sa te crezi femeie, poti sa fii atras de barbati, adica sa fii homosexual (gay). dar nu poti sa fii femeie. Atentie, urmeaza pasaj explicit. Nu iti poti face chirurgical aparat reproduictiv feminin, nu poti avea ovare , ovule sau uter.

  2. un barbat NU poate fi facut femeie din punct de vedere biologic.
    La limita accept ‘libertatea de gen” , adica „dreptul ” barbatului de a se socoti femeie si de a se simti atras de femei. Accept ca el nu vrea sa se vindece de acesata perturbare, care acum nu mai este voie sa fie socotita perturbare. Dar marea, uriasa crima ce se produce asupra unei astfel de persoane este alta. I se spune ca poate deveni femeie si dpdv trupesc, cu ajutorul chirurgiei plastice si a medicatiei hormonale.
    Fals . Nu va avea NICIODATA aparat genital feminin complet si functional. Isi va agresa corpul , se va mutila si va da o groaza de bani si de SPERANTE pe asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here