VIDEO O tânără suedeză întreabă: Sunt eu un bărbat japonez înalt de 2 metri?

9518

O tânără suedeză ia un interviu unor trecători de vârstă asemănătoare, pe care îi întreabă: este importantă „identitatea de gen”? Avem dreptul de-a ne-o alege singuri, fără a ține cont de trăsăturile biologice?

Clipul are subtitluri în limba engleză. Apăsați pe butonul Subtitles de pe bara de jos a player-ului.

Răspunsurile șocante ale celor intervievați reflectă totala deconectare de realitate a tinerei generații occidentale sub influența teoriei „gender”. Este incredibil cum „hrănirea” cu această otravă ideologică, fără niciun fundament științific dar adusă în școlile publice la orele de „educație sexuală”, a provocat, în doar câteva zeci de ani, cvasi-paralizia gândirii critice.

Reamintim ce este teoria gender aici: Teoria genului (gender) și pericolele sale


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

 1. Biblia, Romani 1:28
  Și fiindcă n-au încuviințat să-L aibă pe Dumnezeu în cunoașterea lor, Dumnezeu i-a lăsat pradă minții lor corupte, ca să facă lucruri ce nu se cuvin.

  Daca ti as spune ca sunt o japoneza ce ai zice?
  As zice ca nu e adevarat, deoarece o japoneza are ochii total diferiti si parul neobisnuit de negru. Deci asta e legata mai mult de caracteristicile externe.
  Nu arati ca o japoneza, nu vorbesti ca o japoneza, deci ti-as pune niste intrebari…
  E foarte dificil, nu te-as putea considera o japoneza. Nu ai acele caracteristici ca ale unui japonez.
  Si exemplele logige, gandirea corecta in a adresa intrebari continua si poate continua la nesfarsit.

  Deci o pot vedea ca pe un barbat foarte usor, desi ea este evident o femeie, dar nu o pot vedea sub nicio forma ca pe o japoneza. Fiindca nu arata, nu are ce-i trebuie pentru a fi o japoneza. NU s-a nascut o japoneza, deci niciodata nu va putea fi o japoneza innascuta, insa daca te nasti baiat ori fata, cand vorbesti de “gender”, cu usurinta poti fi pe invers, poti fi ce vrei, ce simti si sa te sodomizezi. Nu m-ar deranja, daca nu ar cauta sa influenteze toata lumea, aceasta minoritate ratacita, pierduta, fara cale de intoarcere si care va primi pedeapsa vesnica.

  Totul e cu susul in jos… Pana si felul cum plescaia la guma, acea “autostopista”.
  Acum 10 ani, ar fi avut-o lipita in par daca o flencaia in gura in halul asta.

  Biblia acea carte “invechita” este foarte clara in privinta asta si nu numai. Mai devreme s-au mai tarziu va veni Judecata Lui Dumnezeu.
  Desi s-a discutat sa fie scos din Biblie, Vechiul Testament, in special partea cu Sodoma si Gomora…

  Mânia lui Dumnezeu împotriva nedreptății .
  Biblia: Romani capitolul 1 (Noua Traducere)

  24.De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăției, ca săurmeze poftele inimilor lor, dezonorându-și astfel trupurile între ei.
  25Ei au schimbat adevărul lui Dumnezeu într-o minciună…
  26Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat pradă viciilor rușinoase, căci femeile lor au schimbat relațiile intime naturale cu unele care sunt contrare naturii;
  27tot astfel și bărbații, au părăsit relațiile intime naturale cu femeile și s-au aprins de poftă unii pentru alții, săvârșind lucruri scârboase unii cu alții și primind astfel în ei înșiși răsplata pe care o meritau pentru rătăcirea lor.
  28Și fiindcă n-au încuviințat să-L aibă pe Dumnezeu în cunoașterea lor, Dumnezeu i-a lăsat pradă minții lor corupte, ca să facă lucruri ce nu se cuvin.
  29Sunt plini de orice fel de nedreptate, de nelegiuire, de lăcomie, de răutate; sunt plini de invidie, ucidere, ceartă, înșelătorie, sunt dușmănoși, șoptitori,
  30bârfitori, Îl urăsc pe Dumnezeu, sunt obraznici, aroganți, lăudăroși, născocitori de rele, neascultători de părinți,
  31necugetați, nu-și țin promisiunile, sunt fără afecțiune, nemiloși.
  32Și, deși cunosc hotărârea lui Dumnezeu, potrivit căreia cei ce înfăptuiesc astfel de lucruri sunt vrednici de moarte, ei nu numai că le fac, ci îi și încuviințează pe cei ce le înfăptuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here