SUA: Massachusetts, primul stat care a legalizat „căsătoria” unisex a abolit prin lege sexele biologice în favoarea „genului”

6686

Ladies_womens_bathroom_sign_810_500_55_s_c1Violatorii vor avea acces liber în toaleta femeilor, prin noua lege

Massachusetts, primul stat american american care e legalizat „căsătoria” între persoane de același sex (2004) și a dat startul unei avalanșe de astfel de măsuri legislative, încheiate cu decizia Curții Supreme a SUA din 24 iunie 2015, este din nou în avangardă.

Parlamentul statal a adoptat legea care abolește sexul biologic, înlocuindu-l cu volatilul și evazivul „gen”. „Identitatea de gen” înlocuiește astfel „sexul” în legile acestui stat. Guvernatorul Charlie Baker a anunțat că va promulga legea.

Intitulată „The Gender Identity Public Accommodations Bill” (H.4343), noua lege avansează pe 3 fronturi agenda „anti-discriminării”, relatează Conservative Review

  1. Înlocuiește cuvântul sex cu identitate de gen în numeroase legi ale statului Massachusetts.
  2. Comisia Anti-discriminare din Massachusetts trebuie să amendeze regulile și politicile pentru ca acestea să respecte schimbarea de la sex biologic la „identitatea de gen”.
  3. Permite persoanelor să utilizeze orice toaletă doresc, conform cu „identitatea de gen” aleasă. (“Any public accommodation… shall grant all persons admission to and the full enjoyment of such public accommodation or other entity consistent with the person’s gender identity”. De notat că legiuitorii au refuzat să interzică persoanelor condamnate pentru agresiuni sexuale să acceadă în toaleta sexului opus.

Citește și: Efectele „căsătoriilor” homosexuale asupra statului Massaschussetts

Așadar, ficțiunea ideologică („genul”) ia locul, încă o dată, realității („sexul biologic”), de data aceasta abolind-o complet. Încet-încet, felie cu felie, „salamul” e confiscat de agenda revoluției sexuale care își urmează, neabătută, marșul prin instituțiile unui Occident tembelizat.

De ce am subliniat că Massachusetts a fost pionier și în domeniul „căsătoriei” unisex? Pentru a arăta că agenda neo-marxismului cultural nu este o teorie a conspirației, ci o realitate. Acest război are o strategie precisă, diverse fronturi, etape, pași logici și ținte tactice calculate într-un mod care poate fi de-acum ușor înțeles și anticipat.

Războiul cultural a paralizat Occidentul, l-a fagocitat și distrus. Din carcasa goală a „civilizației occidentale” vorbesc acum agenții neo-marxismului, de la Obama la Hollande și de la Cameron la Juncker. Dacă va distruge și România, depinde doar de noi.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


2 COMENTARII

  1. Numai dupa asemenea decizii poate disparea umanitatea de pe fata pamantului. Se vor casatori femei cu femei si barbati cu barbati, copii vor face caini si pisicile. Numai asa poate ajunge planeta aceasta o Sodoma si Gomora, iar soarta acestora o stim destui de multi.

  2. De ce dracului ii zic mizeriei asteia „marxism”, fie el si „neo”??? Unde a vorbit Marx despre asemenea monstruozitati? L-a citit cineva pe Marx, sau vorbesc toti din burta???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here