VIDEO Ceremonie satanică la inaugurarea celui mai lung tunel din lume

25368

Liderii europeni, inclusiv cancelarul german Angela Merkel, președintele francez François Hollande, premierul italian Matteo Renzi, premierul din Liechtenstein Adrian Hasler și cancelarul austriac Christian Kern au participat la inaugurarea celui mai lung tunel din lume, care parcurge o distanță de 57 km sub Alpii Elvețieni.

Evenimentul istoric a fost umbrit de ceremonia de deschidere, care a conținut elemente satanice și explicit sexuale.

Publicația creștină TruNews a prezentat prima știrea (link-ul trimite la un articol care conține un videoclip cu comentarii, istoricul proiectului tunelului și lista completă a liderilor politici participanți), și numeroase bloguri precum Vigilant Citizen au comentat de atunci spectacolul tulburător, care a costat 8,8 milioane de franci elvețieni (8 milioane de euro).

adorationofdemon_645_309_55Spectacolul extravagant, desfășurat parțial în interior pentru demnitari și parțial afară, a inclus apariția și adorarea diavolului de către personaje sumar îmbrăcate, care s-au prosternat în repetate rânduri în fața lui. Personajul satanic cu cap de țap apare cu urlete oripilante și se aud țipete în sistemul audio. Personajul demonic simulează acte sexuale cu mai mulți dansatori bărbați și femei, dintre care mulți au un aspect androgin.

Pe un ecran mare, fața personajului satanic este afișată în mod clar demonic și un cerc de ochi care privește în afară generează o senzație stranie.

screendemon_645_308Prima călătorie a trenurilor prin tunel și ceremonia au marcat încheierea a 17 ani de lucrări, cu un cost de 12 miliarde franci elvețieni (11 miliarde de euro).

Mai jos este un videoclip cu întregul eveniment, în care ceremonia bizară începe aproape de final, la ora 6:00. Este disponibil, de asemenea, un rezumat video sub acesta.

AVERTISMENT: Scenele sunt extrem de tulburătoare și conțin imagini sexuale și satanice.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Preluare de pe LifeSiteNews.com

UPDATE O postare interesantă pe această temă o are dl. conf. univ. dr. Adrian Papahagi (UBB Cluj):


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


4 COMENTARII

 1. Pur si simplu te doare mintea sa vezi cu ochii lucrarea satanei in mintile oamenilor. Numai o minte distorsionata putea concepe un astfel de scenariu grotesc . De ce acolo? Ptr.ca acel tunel facea legatura intre tari,intre oameni din mai multe tari cu culturi diferite,se vroia a se transmite „Curentul European” prin reprezentantii ei. Prezenta acestori demnitari au legitimat curentul satanic ce a cuprins ca o pecingine intreaga Europa si nu numai. Numai mana lui Dumnezeu mai poate sa ne elibereze de aceste duhuri nimicitoare. Doamne,Dumnezeule mare,ai mila de noi si nu ne lasa pe mana oamenilor care Ti-au intors spatele. Iarta Doamne sufletele care s-au infatuat,resingand mana Ta.

 2. Dumnezeu ne-a oferit totul. E randul nostru sa ne oferim Lui cu totul.
  Nu cum spun oamenii, ci cum spune El.
  Nu cu jumatati de masura.

 3. Pentru cultura dumneavoastra generala, sa zic asa, sunteti primii care favorizati toate aceste orori sau cum le mai numiti 😉
  Punct 1 – ladies.de (Website oficial pe Europa) recomand sa rasfoiti un pic ..de ce nu … 80 % sunt romance care se dau drept te miri de prin ce alte tari … nu doresc sa fiu rautacioasa dar cine stie … poate intalniti cunostinte plecate sa ingrijeasca „batrani” prin Germania 🙂
  Punct 2 – multi dintre voi sustin ca prostitutia = sex … pai cel mai bine vandut „serviciu” incepand cam de prin anii 2012 este defapt KV … ups da 🙂 nu stiti concret ce anume inseamna … sa traduc KV este prescurtare de la „caviar” adica excremente umane … brrrr ti se ridica parul in cap ..,ar fi indicat …KV se vinde ca „painea calda” sau mai bine zis in loc de paine si alimente „clientii” consuma excrementele fetelor zi de zi … pretul incepe de la 50-150€ pentru pretiosul aliment … cel mai bine vandut este in Elvetia urmata de Germania special zona Bayern. Acum 20 de ani astfel de treburi murdare se practicau in secret in Studiori Domina, „departe de ochii lumii” 😉
  Punct 3 – obositor sa dai vina pe dumnezeu si pe ‘nea dracul .. cand defapt daca te informezi mai concret omul este cel care le comite si favorizeaza pe toate … cum ar fi de exemplu Website’ul oficial http://ro.paganfederation.org/acasa/ … poate nu obsercati chiar in partea de jos cine sponsorizeaza toate sstea .. Ursus 🙂 regele berii in Romania 😉
  Deci … as avea multe sa va spun dar nu o fac …dintr-un singur motiv … IGNORANTA domnilor 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here