VIDEO „RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA COPIILOR”: Noul documentar care expune eforturile de sexualizare a copiilor (în românește)

14914

„Abordarea educației sexuale este să celebreze libertatea sexuală, mai precis libertinajul și experimentarea sexuală. Din punct de vedere medical, când libertatea sexuală e prioritară, sănătatea sexuală suferă. Nu le poți avea pe ambele.” (Dr. Miriam Grossman)

[box type=”shadow”]Ce puteți face cu acest film:

  • Vizionați-l mai jos sau pe pagina www.StopCSE.org! Subtitrarea românească ar trebui să pornească automat. Dacă acest lucru nu se întâmplă, apasă butonul „CC”;
  • Spuneți și altora! Postați hiperlegătura pe rețelele sociale, încorporați pe blogurile voastre etc;
  • Organizați proiecții în orașul vostru: vă rugăm să ne contactați (contact [@] asociatiaprovita.ro). Vă vom pune la dispoziție tot ce aveți nevoie![/box]

Organizația Family Watch International (www.FamilyWatchInternational.org) cu sediul în SUA a realizat un nou documentar de impact: „The War on Children – The Comprehensive Sexuality Education Agenda” („Războiul împotriva copiilor – Agenda programelor de educație sexuală”), demascând astfel pericolele la care sunt expuși copiii în cadrul programelor de educație sexuală.

Educația sexuală completă (sau explicită), care este propusă tot mai insistent și în România pentru a fi introdusă în programa școlară obligatorie, se bazează pe principii ideologice, pseudo-științifice și este promovată agresiv de factori de decizie politică, inclusiv de mari organizații internaționale precum ONU, și de organizații non-guvernamentale în legătură cu acestea.

Scopul acestor programe este să le răpească copiilor inocența prin sexualizare, de la vârste din ce în ce mai fragede. Președintele FWI, Sharon Slater, a explicat cum funcționează acest demers într-un interviu realizat de LifeSiteNews:

„Proponenții educației sexuale cred în prezența sexualității la copii încă de la naștere, și, de asemenea, cred că experiențele sexuale ar trebui încurajate. De exemplu, Standardele de Educație Sexuală ale Organizației Mondiale a Sănătății recomandă inițierea copiilor, de la naștere până la vârsta de patru ani, în masturbare și încurajarea acestora de a-și explora ‘identitatea sexuală’.”

Susținătorii educației sexuale pretind că acest lucru este „potrivit vârstei” și că, prin introducerea acestui curriculum radical, copiii vor amâna începerea vieții sexuale, se va putea preveni infectarea cu HIV/SIDA și sarcinile la adolescente și totodată se va promova „egalitatea de gen”.

În realitate, educația sexuală îi încurajează pe minori să se implice în activități sexuale cu grad ridicat de risc, să își experimenteze sexualitatea și să își conteste „orientarea sexuală” și „identitatea de gen”. Totodată, prin educația sexuală se postulează noțiunea că minorii au drepturi sexuale independent de autoritatea parentală.

Printre cei intervievați în documentar se află: Katharina Rothweiler (Red Familia, Mexico), Alexey Komov (Reprezentant al Congresului Mondial al Familiilor în Rusia și în CSI), Stephen Phelan (Human Life International), Patrick F. Fagan (Institutul de Cercetare a Căsătoriei și Religiei), Errol Naidoo (Institutul de Politici ale Familiei, Africa de Sud), Philippa Davis (Coaliția Jamaicană pentru o Societate Sănătoasă), Maria Hildingsson (Federația Europeană a Asociațiilor de Familii Catolice).

Utilizat cu permisiunea producătorilor.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Citește mai mult:
Articole despre educația sexuală
Alfred Kinsey, „părintele” educației sexuale, un psihopat periculos
Cum va arăta „educația sexuală” pregătită la ministerul Sănătății


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here