Homosexualitatea – “O variație genetică normală” ???

2033

dec-13-2011-the-gay-penguins-from-the-toronto-zoo-have-permanently (2)

Da, aceasta este ultima găselniță a cercetătorilor “de casă” ai homosexualilor. Bun… să zicem că îi cred pe cuvânt. Dar cu condiția să îmi răspundă la o întrebare. Una de interes strict metodologic. Ce instrument științific de măsurare și scalare au folosit acei cercetători eminenți pentru măsurarea gradului de “normalitate” a variației observate? Cred că știu – subiectivismul arbitrar. Ceea ce nu și-au dat seama eminenții cercetători, este că dacă dăm jos ambalajul ideologic, rezultă că homosexualitatea este o deviere genetică, adică o boală congenitală. Ups…

De fapt, dacă ar fi să operăm cu aparatul conceptul al reducționismului biologist evoluționist (pseudoștiință promovată de progresiști), am vedea că acea variație este una perfect patologică. Asta pentru că îl împiedică pe individul care s-a procopsit cu ea să își reproducă bagajul genetic prin intermediul descendenților. De fapt, cine îl citește pe Darwin vede că acesta insistă pe ideea conform căreia cea care a permis maximizarea potențialului evolutiv și de supraviețuire a fost familia, nu organismul individual.

Apoi, ni se spune că această variație se întâlnește și la animale. Este adevărat, unele specii întrețin relații sexuale atât cu subiecți de același sex, cât și de sex opus – și asta pentru a-și satisface apucăturile sexuale stringente, nu pentru că ar fi “programați” genetic în această direcție. Însă cazurile de subiecți care să întrețină relații sexuale doar cu subiecți de același sex sunt excepții monumentale. Știți cum sunt numiți în limbajul științific? Rebuturi. Cel mai adesea aceștia sunt rezultatul unor “accidente” ale naturii.

Genetica și alte științe de factură biologistă și-au propus să analizeze etiologia homosexualității, raportându-se, în acest sens, la o serie de cazuri izolate, nereprezentative statistic. Unele studii de caz au avansat ipoteza unor dereglări hormonale, altele  unor anomalii fizionomice la nivel cerebral, altele postulează existența unei gene a homosexualității. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste cauze de factură biologică nu a fost prezentă în toate cazurile de homosexualitate, ci doar în cazuri izolate, particulare.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

  1. la pinguini , ca la orice pasare, e mult mai ‘usor” sa fie bisexuali; pasarile au un singur orificiu, orificiul cloacal. Pe cand homosexualii aleg cloaca in locul vaginului. Este alegerea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here