Pretinsul consens științific despre „bunăstarea” copiilor crescuți de homosexuali NU există (I)

mark-regnerusCând profesorul universitar Mark Regnerus, renumit cercetăror și cadru didactic la universitatea din Austin, SUA, și-a publicat în 2012 studiul despre riscurile copiilor care sunt crescuți de „părinți de același sex”, el a devenit imediat ținta unei campanii mondiale de defăimare de către puternicul lobby homosexualist. Punerea sub semnul întrebării a mitului „lipsei de diferențe” dintre copiii care cresc în familii nucleare și cei crescuți de homosexuali este o formă de „crimăgândit” contra corectitudinii politice care nu poate scăpa nepedepsită.

Regnerus s-a apărat. A făcut-o suficient de bine ca, cel puțin la nivel formal, acuzațiile contra sa să fie respinse. A continuat să lucreze și să publice (vezi traduceri ale unor articole ale sale la CulturaVieții.ro), iar recent a publicat un articol în care explică în ce mod pretinsul „consens științific” asupra „lipsei de diferențe” de ce vorbeam mai sus „rezultă din modul în care cercetătorii colectează, analizează și prezintă datele în susținerea unei concluzii convenabile politic, și nu din ceea ce datele tind să releve la adevărata lor valoare.” Pe scurt: mai întâi a existat dorința de legitimare a agendei homosexualiste anti-familie, iar apoi au fost create aceste false studii care să o furnizeze.

Citește și: Părinții de același sex și daunele emoționale: o critică la adresa criticilor

Traducerea celui mai recent articol al prof. Regnerus o vom oferi întruna din zilele viitoare: până atunci, vă informăm că vinerea trecută, prof. Regnerus a vorbit la sediul Organizației Națiunilor Unite din New York în cadrul reuniunii cu tema „The Rights of the Child: Parents, Science and Experience” („Drepturile copilului: părinți, stiință și experință”).

Întrunirea a fost organizată de state membre împreună cu organizația non-guvernamentală C-Fam și platforma Civil Society for the Family.

Pentru vizionarea intervenției prof. Regnerus derulați la minutul 4:30 în player-ul video din link-ul de mai jos: http://webtv.un.org/watch/the-rights-of-the-child-parents-science-and-experience/5161366192001


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here