Heil Hitler! Municipalitatea din Rotterdam solicită ca femeile „incompetente a fi mame” să fie sterilizate forțat

2313

E de ajuns să fii atent la știrile internaționale pentru doar o săptămână ca să ai impresia că trăiești într-un azil în aer liber, iar nebunii au ajuns la conducerea acestuia.

După ce în urmă cu câteva zile relatam cum OMS vrea să te declare „infertil” în absența oricărei patologii și chiar dacă nu ai avut niciodată contacte sexuale, azi aflăm de la Consiliul Municipal Rotterdam că „a nu fi născut este tot o formă de protecția copilului”.

Asta o spune alderman-ul (termen specific administrației de inspirație britanică, desemnând un tip de funcționar public fără echivalent în limba română) responsabil cu bunăstarea tineretului din Consiliul Municipal al orașului olandez Rotterdam.

Consiliul a solicitat ca mamelor considerate „incapabile” să crească copii să le fie administrată contracepție obligatorie prin ordin judecătoresc.

Deocamdată, autoritatea locală a lansat un program voluntar de contracepție pentru 160 de femei despre care se crede că sunt în risc din cauza unor dificultăți de învățare, probleme psihologice sau diferite adicții, relatează ziarul local nrc.nl.

Alderman-ul responsabil cu protecția tineretului, Hugo De Jonge, a solicitat ca judecătorilor să le fie acordat mandatul de a forța „mamele incompetente” să utilizeze contracepție precum ligatura trompelor uterine.

„Măsura privește copiii care se nasc în familii unde oricui i se întoarce stomacul pe dos la gândul că ar putea avea copii. Prima noastră preocupare era interesele părinților, dar acum ne gândim la interesele copilului. A nu fi născut este tot o formă de protecție a copilului.”

Funcționarul a desemnat 400 de femei din oraș pentru acest program, adăugând că vede necesitatea a doar 10-20 de ordine de contracepție obligatorie per zi.

Conform unei alte media locale, NOS, au opus rezistență la această măsură, consilierii partidului de guvernământ VVD (Libertate și Democrație) și cei ai partidului Creștin-Democrat din care face parte, culmea, chiar De Jonge.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Măsura anunțată la Rotterdam este, fără a ne feri de cuvinte, una tipică administrației naziste a anilor 1930, în care gauleiter-ul semna ordinele de sterilizare sau eutanasiere. Un tip similar de propagandă era utilizată în Al Treilea Reich pentru a preveni nașterea persoanelor „nepotrivite”, cum o arată imaginea de mai jos:

„Îngrijirea unei persoane bolnave ereditar costă 5,5 mărci pe zi, cât hrana zilnică a unei familii sănătoase.”
„Îngrijirea unei persoane bolnave ereditar costă 5,5 mărci pe zi, cât hrana zilnică a unei familii sănătoase.”

Deși teoretic practicile eugenice au fost interzise după al Doilea Război Mondial, ele se practică pe scară largă sub forme deghizate. Avortul eugenic, cunoscut sub denumirea înșelătoare de „avort terapeutic” este legal și încurajat în aproape toată Europa, sub cele mai diverse și banale motive legate de diagnostice prezumtive. Așadar, căutarea unei iluzorii perfecțiuni nu a dispărut odată cu „rasa stăpânilor”. Puseele naziste ale unora din dregătorii Europei nu trebuie, așadar, să ne mire: Europa începe să semene tot mai mult cu cea a anilor 1930.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here