VIDEO Obama și comercianții de moarte

2057

Administrația Obama a părăsit, în fine, Casa Albă. Despre dezastrul provocat de cel mai pro-avort și pro-homosexualitate președinte din istoria SUA am vorbit adesea pe acest blog, cu unele nuanțe încă din perioada campaniei electorale din 2008 – când am avertizat asupra istoricului de vot absolut extremist pe tema avortului al pe atunci senatorului de Illinois pe nume Barack Hussein Obama.

Nu vom mai aborda aceste aspecte astăzi; în schimb vă propunem un reportaj asupra politicii externe și de apărare a administrației Obama. Deși nu face parte din subiectele abordate curent de CulturaVieții, considerăm util să aflați că laureatul Premiului Nobel pentru Pace a cheltuit mai mulți bani pentru armament decât orice alte președinte american post-1945, și că principalul cumpărător de armament produs în SUA în perioada Obama a fost regimul totalitarist din Arabia Saudită.

Barack Obama a fost o adevărată binecuvântare pentru complexul militaro-industrial. Moartea, cu siguranță, este foarte profitabilă pentru business.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


3 COMENTARII

  1. Isus Cristos a zis:”Va dau pacea,va las pacea Mea, pace care nu v-o da lumea!” Ioan14:26—Obama nu are nimic de-a face cu Isus Cristos,ptr.ca promovează lgbt-ieri care sunt o uraciune înaintea lui Dumnezeu. Doamne,Dumnezeule mare,intervino si repara râul facut de Obama si oamenii fara frica de Dumnezeu.

  2. De regula SUA a promovata satanismul.Majoritatea presedintilor au fost masoni feroce.SUA e o creatie pur masonica (asezonata cu tot felul de eretici exilati de prin Europa,care odata ajunsi pe „pamantul cel nou” au purces la eliminarea,in pur stil veto-testamentar, a bastinasilor suboameni) .In timp ce unele popoare din lume au pierdut oameni in timpul WW2(ma refer la zeci de milioane,ca vorbim si de civili) ,SUA a prosperat,a primit imigranti ,n-a avut treaba cu nimeni (mai e si izolata pe continentul ala). In timp ce noi pierdeam oameni,ei castigau oameni.Halal afacere.Ne miram de ce am ramas cu totii in urma…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here