„Avortul este cea mai mare corupție”: Mesaj la protestul de stradă din Cluj

1404

În fruntea marșului de miercuri de la Cluj a stat un banner al campaniei „40 de zile pentru viață”, care încurajează lupta pentru viață și stoparea avorturilor.

Manifestanții au afișat mesaje precum: „Avortul este cea mai mare corupție”, „Copiii noștri născuți și nenăscuți au dreptul la viață și libertate”, „Vrem politicieni pro viață”, ”România poate să renască”.

www.facebook.com/40dezilepentruviata


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


2 COMENTARII

  1. Canonul de la Maica Domnului pentru pruncii avortați (ce pot face mamele pentru a salva sufletele copiilor avortați) Un capitol foarte important în partea a II-a a cărții este dedicat femeilor care au făcut avorturi. Maica Domnului a lăsat Canon pentru ca toate mamele să își salveze pruncii avortați și să dea lumină copilului ușurând astfel și mama de păcatul comis. Pruncului avortat i se taie șansa de a se boteza și de se mântui, de aici și păcatul grav al mamei care face avort. Prin acest Canon se salvează sufletul copilului și se ușurează sufletul mamei. Canonul este detaliat în partea a doua a cărții și este dat de Maica Domnului prin Părintele Arsenie Boca și Moș Ilie.
    cartea se poate descarca gratuit in format PDF de pe site-ul:
    https://evolutioncoaching.leadpages.co/cartea-trezirii-neamului/
    Această carte este disponibilă gratuit cu încuvințarea Părintelui Pantelimon care îndeamnă la distribuire. Cartea trebuie să ajungă la cât mai mulți credincioși care să se alăture Lucrării prin faptele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here