Cadoul UE pentru Germania: Martin Schulz confirmă că va legaliza „căsătoria” și adopția de copii pentru homosexuali

Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, acum candidat al Partidului Social Democrat SPD la șefia guvernului german, intenționează să impună „căsătoria” între persoane de același sex în Germania, dacă partidul său va câștiga alegerile legislative din septembrie.

Conform televiziunii germane ZDF, Social Democrații lui Schulz vor să facă din „căsătoria” unisex un punct central al campaniei electorale. Ei doresc de asemenea să permită adopția de copii acestor cupluri.

După ce și-a construit cariera ca unul dintre soldații cei mai fideli ai Uniunii Europene și ai birocrației de la Bruxelles, pozițiile lui Schulz pe cele mai multe subiecte de politică internă și drepturi civile erau complet necunoscute cetățenilor germani. Acum, Schulz și le-a dat pe față. Nu este, oricum, nicio surpriză: în timpul mandatului său la Bruxelles, el a fost un apropiat al militanților homosexualiști.

Martin Schulz (centru) la un eveniment al intergrupului LGBT din Parlamentul European

Conform ZDF, Schulz intenționează să acuze creștin-democrații cancelarei Angela Merkel (CDU) că se opun „căsătoriei” unisex în baza prejudecăților și a ideologiei. CDU a blocat în repetate rânduri solicitarea socialiștilor de schimbare a legii iar Merkel personal s-a pronunțat răspicat în favoarea căsătoriei autentice.

Cu astfel de tactici, Martin Schulz aduce pe scena germană tipul de politici „post-adevăr” pentru care a devenit infam la Bruxelles. El este cel care promovează o ideologie – una contrară naturii și firii umane, bazată pe o agendă politică ultra-ideologizată – ceea ce nu-l împiedică să acuze pe alții de ceea ce el însuși practică.

Celelalte 2 partide parlamentare de Stânga care speră să acceadă la guvernul federal împreună cu tovarășii lui Schulz din SPD sunt de mult în trenul lobby-ului homosexual de la Berlin. Verzii, ai căror lideri au susținut deschis în trecut pedofilia ca „orientare sexuală”, au de multă vreme în programul politic „căsătoria” între persoane de același sex.

Citește și: Der Spiegel: Istoria alianţei şocante dintre mişcarea gay şi pedofili în Germania anilor ’80

Și foștii comuniști, reșapați după 40 de ani de conducere brutală în Est în Die Linke (Partidul Stângii) au aceleași intenții ba chiar mai mult, vor să introducă proiectul de lege încă de pe cum, bazându-se pe majoritatea de facto pe care cele 3 partide o au deja în Bundestag.

Un „cadou” de la Bruxelles pentru poporul german. Să-l stăpânească sănătoși!

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here