Omul-papagal sau o altă ciudățenie a omului fără repere

1005

Cine-i băiețelul mumos?  

Bioedge reia această poveste, mediatizată la sfarșitul anului trecut. Un bărbat britanic și-a reconfigurat capul ca să arate ca papagalii săi ara, animalele lui de companie. Ted Parrotman (și-a schimbat numele in acte, din Ted Richards) și-a modificat intr-un mod extrem corpul. In afară de tatuaje faciale, urechile sale au fost eliminate, in capul lui au fost inșurubate piroane și știfturi, iar globii oculari i-au fost injectați cu albastru strălucitor și roșu. Cea mai mare parte a corpului său este acoperită de tatuaje, iar tatuajele de pe scalp imită nuanțele strălucitoare ale papagalilor ara.

Dl. Parrotman intenționează să continue transformarea personală, ca nasul său să devina cioc. Lucrarea pare să fi fost făcută de către tehnicieni de artă a corpului, mai degrabă decat de chirurgi cosmeticieni.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


Provita Media promovează valorile pro-vita în România: protejarea și respectarea copilului nenăscut, respectarea demnității umane de la concepția naturală până la moartea naturală. Reprezentanții Asociației își propun să contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce țin de familie, de educația morală creștină și, în special, asupra celor legate de protejarea copilului nenăscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here