Bill Gates și-a tras agenție ONU

974

În ediția din săptămâna trecută a Politico.eu găsim un articol interesant care ne invită să unim punctele deja cunoscute: influența fondatorului Microsoft, Bill Gates, asupra Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) devine covârșitoare.

În ultimul deceniu, cel mai bogat om din lume a devenit al doilea donator al OMS, după SUA și înaintea Marii Britanii. Larghețea sa îi conferă o enormă influență asupra agendei organizației, una care ar putea încă să mai crească pe măsură ce SUA și Marea Britanie amenință cu tăierea de fonduri… Rezultatul, spun criticii, este acela că prioritățile lui Gates au devenit prioritățile OMS… Fundația Gates a pompat mai mult de 2,4 miliarde USD în OMS începând cu anul 2000, pe măsură ce țările au devenit tot mai reticente în a-și încredința banii agenției, în special după criza financiară globală din 2008.

Este interesant să constatăm cum chiar și presa de stânga realizează controlul strivitor pe care un mic număr de indivizi extrem de bogați îl exercită, prin așa-zisa lor filantropie, asupra agențiilor ONU ca și a numeroase dintre așa-numitele „grupuri ale societății civile”.

Ceea ce articolul nu precizează totuși este legătura strânsă dintre Bill Gates și industria avortului și, în general, ideologia reducerii populației. Bill și soția sa Melinda sunt, prin intermediul fundațiilor controlate, printre cele mai active grupări susținătoare ale Planned Parenthood sau ale Centrului pentru Drepturi Reproductive. Ei promovează de asemenea controlul populației prin propriul lor „Institut pentru Populație și Sănătate Reproductivă”.

Re-citiți, spre exemplu, pe saitul nostru, recenta scrisoare pe care o femeie africană i-a scris-o Melindei Gates și vă veți lămuri: Scrisoare deschisă către Melinda Gates, de la o femeie africană


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here